Give me freedom to another life

Galet less idag, och när jag kom hem från skolan blev det inte mycket bättre. Måste lägga mig och kolla på en assorglig film nån kväll till helgen så att jag kan lägga mig och gråta några liter. Minns inte senast jag släppte ut allt!

Åker och tränar och puttar bort känslorna ett tag. 11 kilo på stången, nu jävlar!

 


estetiska programmet - bild/form


allt försvinner bort

Igår åkte hon till turkiet, tjejen som förgyller det här huset och mitt liv! Min älskade syster flyttade utomlands!!! Eller okej, hon åkte bara på studentresa 1 vecka men iallafall.. Den där kramen hon gav mig igår innan hon åkte kunde inte låta bli att föra med sig lite tårar i ögonvrån. IALLAFALL: Allt det där gjorde att jag insåg att hon inom kort kommer försvinna från mitt liv en bit bort . När hon flyttar så kommer det aldrig finnas nån som jag kan skylla på, få hjälp av men samtidigt ingen som kan prata med mig när jag är på sånt där prathumör. Jag kommer sakna dom där små sakerna när vi säger godnatt och sedan går in till respektive sovrum.
Ne usch, nu blev det känslosamt. Men ha det ASBRA i Turkiet nu alla tjejerna, men kom hem igen. ❤❤


JAG ÄR KÄR


måndag heheh

Jahaja, igår var en sån där dag då det inte kom upp ett enda inlägg om jag minns rätt. Skyller med samvete faktiskt på skolan eftersom att hela dagen var fullproppad med en massa plugg - lika så idag. Efter skolan stannade jag och väntade på Emma färnan Fernström och sen åkte vi ner på stan för att uträtta lite shopping (allergitabletter ofc.) En promenad ner till donken och sedan åt vi go'middag där. MCWRAPEN ÄR JU FAN UNDERBAR.

Resten av kvällen tillbringade vi på två stolar i en sal och tog äntligen handledarkursen för körkort. Riktigt tråkiga tre timmar men nu är det bara att tuta och köra för oss, yes!!


image description

GRYMT SÖNDAGSKÄK!


jag undrar vad som hände - vi som skrattade nyss


EUROVISION TILL SVERIGE 2013

UPDATE: ber om ursäkt för att  videon har spelats upp av sig själv, men har tagit bort den nu och skrivit länken istället!

Sitter och kollar på klippet som spelades in alldeles efter att Loreen vunnit igår. Eftersom att jag missade själva live-sändningen så är det självklart inte samma sak, men jag har seriöst tårar i ögonen! FAN VAD BRA HON ÄR!! Någon mer som missade igår? Kolla på det här.

länk:
http://svt.se/melodifestivalen/se-loreen-vinna-igen-och-igen

GI-RECEPT - ÄPPELPAJ



Eftersom att jag inte hann igår så tänkte jag ge er receptet på pajen jag gjorde igår! Jag är allergisk mot äpplen och kan bara äta dom i form av varm äppelpaj, så igår åt jag äpplen för första gången på kanske 2-3 år! Satan vad gott det var!
Detta är ett recept för 4 pers, men det gick lika bra att halvera det som jag gjorde! :)

GI-ÄPPELPAJ, 4 pers:

3-4 små äpplen
3 msk av antingen farinsocker, rörsocker (råsocker), fruktsocker eller honung. Välj en sockerform, ta det du har hemma!
2 tsk kanel eller 2 tsk kardemumma
50 g smör/margarin

Till själva pajdegen: 2-3 dl av t.ex. havregryn, mandelspån, hackad sötmandel, hackade hasselnötkärnor, hackade valnötter, kokosflingor, ströbröd, vetemjöl och mandelmassa.
(Jag som är nötallergiker men som ändå ville ha en nyttig paj valde 1 dl fiberberikade havregryn och 1/2 dl kokosflingor. Glöm ej att jag halverade receptet! Tänk på att ströbröd, vetemjöl och mandelmassa har högre GI än övriga ingredienser!)


SÅHÄR GÖR DU:

Skala äpplena och skär i mindre bitar, och lägg dom sedan i en ugnstålig smörad form.
Strö över sockret (ev. honung) och kanelen/kardemumman.
Strö över dom ingredienser du valde från pajdegslistan.
Hyvla smöret med en osthyvel och täck över pajen.
Grädda i mitten av ugnen på 200 grader i 15-20 minuter.

Servera med antingen yoghurt, vispad grädde eller marsansås! :)

GLÖM INTE MORSDAG

Har en liten, söt överraskning till mamma när hon kommer hem. Inget stort alls men vad säger man som fattig student, det är tanken som räknas va? :)
(får hoppa nu att inte mamma är inne på min blogg innan hon kommer hem, men isf kanske det är ett tecken på att du ska sluta göra det? ; )
Grattis mamma ❤


MIN KVÄLL

Ikväll var jag och Cissi chaufför åt två fylleskallar, haha! Rolig var dom iallafall. Sedan träffade vi olika folk och bara åkte runt stan. Jag vill också ta körkort nu!!

Jag var ute och sprang också och det gick asbra, trots äppelpajen som råkade ätas av mig tidigare idag. Tänkte ge er receptet men somsagt.. Kvällen fick ändrade planer. Och grattis Loreen, jag såg inte på själva festivalen men Facebook har skvallrat som vanligt. Godnatt!


SYJUNTA HOS MIG

Tidigare iår fick jag någon crush i second-handkläder, tycker bara att det är så ballt! Så åkte till byns lilla butik men hittade inte så mycket, men kom hem med tre skjortor åtminstone. Efter många om och men så beslöt jag mig idag för att sy om ännu en till av skjortorna plus ett par jeans som har spruckit. Resultatet blev över förväntan och riktigt kul är det att skapa själv! :)


Före:







...
Efter:







S O L N I N G

Hej allihopa! Just nu ligger jag ute i solen och försöker få lite färg på mig innan solen försvinner bort bakom huset. Det är riktigt hett ute ju, man måste seriöst kunna säga att våren har gått över till sommar nu??


PROMENAD

Fingrarna var inte långt ifrån att ta en glass tidigare, så jag bytte om och gick på en powerwalk istället. Riktigt fint ute, 18 grader och ingen vind - perfekt. Dock sitter jag i soffan och det där suget efter något surt, salt och syrligt (dagdrömmer om en godispåse...) finns fortfarande kvar.

Inga övriga planer för helgen förutom den där högen med plugg som väntar.


mellanmål


VÄDRET ❤


darlin' ❤




Vet inte vad det är med den här låten, men den får mig att må dåligt och bra på samma gång. Tusentals känslor och jag har ingen aning om varför! Ett tips: lyssna.

TRÄNAR FÖR DRÖMKROPPEN

Sitter i badrocken och bredvid mig står ett hårdkokt ägg och ett glas mjölk. Rätt konstig blandning och eftersom att jag inte direkt gillar mjölk så är det ingen höjdare.. Men vad gör man inte för beach2012! När jag kom hem från skolan tog jag direkt på mig träningskläderna och sprang 3 km i solskenet också. Svetten bokstavligen sprutade överallt på hela kroppen, blev till och med avtryck på toalettsitsen sen från rumpan, haha... Känner dock är det dags för kroppen att ge med sig snart, tålamodet börjar brista..





Jag har märkt själv att jag bloggar väldigt mycket om när jag tränar, och jag är övertygad om att några av mina läsare tänker: "haha, sådär säger hon bara.. När hon springer så går hon istället, och hon äter säkert onyttigare. Varför syns det inte på hennes kropp annars?"
Faktum är att: jag tränar till och med mer än vad jag lägger ut här, men har alltid varit stor i grunden om man kan säga så, så att få bort onödiga bitar på min kropp är inte det lättaste. Det verkar faktiskt omöjligt. Jag vet att det kan ta tid och att kombinera träning och mat rätt är ganska krångligt.
Men jag har även hört bra kritik - att folk blir inspirerad och motiverad när jag berättar om hur mycket jag tränar, eftersom att vissa inte kunde tänka sig att jag är en älskaträning-människa. Men det är jag! Det är väldigt roligt att höra att ni gillar att läsa det, Så kämpa på själv också. Vi hjälps åt! :)


Lämna gärna en kommentar om det är något du vill att jag berättar extra om.

WOKKÖK PÅ SKOLAN


T O D A Y


PAKETETS INNEHÅLL

Det här var som fanns i det underbara paketet som kom hem igår! Nu är även jag ägare till den omtalade USA-bikinin. Det sved lite i plånkan men lätt värt det! Jag inser själv att hela stranden kommer springa runt och se ut som amerikanska flaggan i sommar men det skiter jag i - för hur snygg är den inte då??






Med min vanliga otur så var trosorna självklart för små (otippat med min feta rumpa), så imorgon åker den tillbaka och förhoppningsvis passar XXXL bättre! :)

VAD INNEHÅLLER PAKETET?


Idag när jag kom hem låg ett efterlängtat paket på bordet som jag väntat på nu ett tag. Redan kär.
"
Jaha, och vad innehåller det då?" tänker ni. Självklart ska jag berätta - imorgon. ;)


Så in imorgon bitti och kika för innan 08.00 blir det publicerat!

SOFTARE BLIR DET EJ

 


I hate my life...

...and I wanna die, I ain't got no iPhone!! Fast jo, det har jag ju. Välkommen till samlingen Livostin. Det var en kille som heter André som tipsade mig om dessa ögondroppar så jag tänkte testa. 95 spänn för ca 2 ml, nu jävlar är det bäst att du får mig att bli levande igen!!!


KVÄLLENS MIDDAG :D



Eller ja, om så vore... Bilderna nedanför är rättare sagt min middag!
Ska iallafall åka och träna nu trots hatet över pollenallergin,
skulle egentligen bara vilja gräva ner mig.
Men en cola slank ju ner (äcklig var den åh) så då läre jag träna bort den.
HATA BEACH-PRESSEN.


image description


HUR STRESS TAR ÖVER MITT LIV

Måste få ur mig det är nu! Sitter på bussen med nån sorts panikångeststresshatamittliv-tankar. Varför kan stress vara en sån stor del i människor liv och ibland ta över totalt? Både jag och min syster lider av stress som ibland förstör oss totalt från topp till tå och in i kroppen. Trots att vi båda två är människor som har koll på det mesta så kan det få oss att förlora kontroll på hela omgivningen och inte veta någonting om något! (Rätta mig om jag har fel cissi, men så har jag uppfattat att det även är för dig.)

Varför jag sitter på bussen nu med en stress-attack som jag inte verkar kontrollera handlar som många gånger förr om skolan. Jag och världensbästalinnea hade orientering tillsammans på idrotten, det gick bra för oss men vi hade ingen klocka så vi hade inte en aning om vad klockan skulle vara när vi kom tillbaka och var klara. Klockan var 3. FAN, tänkte jag, då missade jag sista bussen ner på stan som jag måste med för att sedan kunna ta bussen 4 mil hem. Ringde en kompis som jag visste var i stan och frågade om han kunde fort skjutsa ner mig till busstationen. Samtidigt som jag pratade med honom tutade en annan kompis på mig som stod med bilen på skolan - och han skjutsade ner mig till station! Tack för det!! Jag hann gott och väl med bussen, stod till och med och väntade i en kvart, och somsagt: jag sitter ju på den nu och är snart hemma! Men trots det så har jag nån sorts ångest i mig nu - jag ångrar att jag inte tog med en klocka, tänker om vi hade kunnat göra idrotten fortare, undrar om läraren ger oss bra betyg trots att vi var sist, och mår dålig över tanken på att jag kanske skulle missat bussen och måste vänta på nästa. För när jag kommer hem känner jag egentligen att jag måste ut och träna (trots att jag precis haft idrott och har träning senare ikväll också) men jag vet att jag måste plugga för att klara vårens näst sista prov. Men hallå? L u g n a n e r d i g J o s s i.

Inser att allt detta säkert låter oerhört fjolligt men jag kände att jag måste göra något för att få ut mig lite av stressen innan jag kom hem. Den äter upp mig inifrån.


glider ba'


CHILLELILL

Sitter hemma hos Emma nu och väntar på käk. Skulle egentligen träna och plugga ikväll, men gulltjejen på bilden frågade om jag ville göra henne sällskap så.. Det gjorde jag! Hade trots allt en rätt tråkig helg med mycket träning så får se det här som min fredaglördagsöndag istället!

Go hon är, undra om hon ens är medveten om hur hon sitter? :D


ÅÅÅÅÅÅHRKAR INTE

Sitter på skolan redan och jag börjar om 70 minuter.. Sitter i cafeterian med min nya kaffemugg och försöker komma på något att göra men hjärnan går tungt idag. Måste skaffa mig några vänner tror jag!


SÖNDAGS-SYSSELSÄTTNING




Ännu än gång har jag försökt blivit sams med windowsmoviemaker, och jag tänkte: varför inte visa minnen från 2011? Dock blev resultatet som vanligt: uselt. Men eftersom att jag ändå har spenderat några timmar med det här så måste jag ju lägga upp den också... Enjoy!

I ❤ FOOD

Sitter och äter lite god söndagsmiddag just nu, seriöst den godaste salladsjäveln jag någonsin ätit i hela mitt liv!!!


VÄLKOMMEN TILLBAKA

Lunchen idag blev en smoothie. Ruskigt längesen nu, men åååååååh så underbart, nu är vi återförenade igen! Skulle även ut och springa tänkte jag, men efter att ha gjort det 3 gånger tidigare den här veckan så sa kroppen emot - och en powerwalk med mamma fick räcka!








UNNARMIGSJÄLV-KVÄLL

Efter att inte att ha ätit onyttigt på väldigt länge unnar jag mig själv gosaker i min ensamhet framför solsidan. Kommer nog kännas som en stor munorgasm...


2012s första grillning


you must be blind - believe me I have tried


T R Ä N I N G



Suttit nu ett tag och börjat fixa ihop en ny träningslista som kan följa med mig i öronen när jag är ute och går/joggar/springer. Märkte även nyss hur BRA e-type är, särskilt att ha som taggmusik, så några av hans låtar fick trilla ner i listan. Ne, får fortsätta lägga till mer sen för nu orkar jag inte vänta längre, byta om och sedan sticker jag!

 


People say you don't know what you have until it's gone. Truth is, you knew what you had, you just never though you'd lose it

Egentligen behöver jag inte skriva något mer, för rubriken talar för det mesta. Jag visste vad jag hade, och jag önskar att jag vet vad jag faktiskt Har. Rättare sagt, ni är två av dom mest underbara personer jag någonsin träffat, ni är såna vänner jag alltid har sökt och ni är så som jag vill vara, och jag hoppas att jag som vanligt bara har paranoia inuti mig - för jag vill aldrig förlora er. Men varje dag som går, jag märker ju att något är annorlunda! Och jag vet även precis vems fel det är. Jag hatar att h*n gör såhär mot mig, låt mig bara vara? Jekdpgnspgl, tack. Nu har jag fått skriva av mig.

Jag vet inte om ni kommer läsa det här tjejer, eller om ni kommer känna igen er, men jag tror, vill och hoppas att vi kan få ännu roligare och bättre minnen än vad vi redan har, jag vill inte att det tar slut redan. ❤


fight for fit




akta ögonbrynen ;)

Åt bröd både till frukost i Älgered och till lunch på stan idag, så hade lite ångest när jag kom hem.. Jag trotsade blåsten och tog en springtur innan middagen, fyfan vad jobbigt det var! Kan iallafall åka till emma.v. med gott samvete nu och tillbringa resten av fredagen där!

DAGENS LUNCH

 

Bättre sent än aldrig, right? Flippar ur totalt på den där jävla blogg-appen snart


HATE THIS PLACE

 


SÄMST

Har haft fullt upp idag så har inte hunnit blogga något sen imorse. Nu åker jag bil med Emma och Alicia och är på väg till Bergsjö. Vad vi ska göra där? Inte ett skit. Men vad ska man göra i gnarp? Just det. Åker vidare mot älgered sen och hoppas på en bra kväll!


TESTING-TESTING

Ja, om ni följer min hälsa och ohälsa-kategori så vet ni ju att jag testade en ny müsli för några veckor sedan, och den var underbar! Men köpte ännu en ny igår bara för att variera mig lite. Faktiskt helt okej, dock ingen riktig müsli i, hahah? :o Saknade dessa stora, knapriga bitar....






LILL-LÖRDAG

Eftersom att vi är lediga imorgon blev jag tillfrågad om att tillbringa denna fejklördag med Emma, och eftersom att hon är en av mina favoritmänniskor så tackar jag inte nej! Så nu ska måp3d3n få jobba lite och tar med mig tjejen på äventyr! Förmodligen till Statoil.


LÅNGHELG

Det är onsdag-eftermiddag och jag har helg! Hur skönt? Jävligt skönt. Underbara vännen bjöd även på fika på stan och jag (s40in..) bjöd på skjuts hem. Kommer bli en sköööön helg tror jag!


REALLY?


SÅ VAR SAGAN SLUTT

Vilken tuff dag. Först fyra kilometer springtur i skogen, och nyss har jag avslutat ännu en timmes pass. Orkar verkligen inte göra någonting nu så sängen lockar väldigt mycket. Även upp tidigt imorgon och skriva engelska-nationella..

Mitt goda kvällsfika, mmmmm!!


JUST WANNA HAVE FUN






Okej, nu är ju frågan... Blond eller inte? Kommer nog bleka lite slingor i mitt äckliga urtvättade bruna hår inom kort iallafall, men frågan är ju om man ska stanna där eller om jag ska köra all in på att bli blond igen? Tänk på -innan ni tycker till- att jag är 2 år äldre nu också, och att det på bilderna förmodligen syns i ansiktet att jag var 14 där. :)

Är det sant som dom säger? Har blondiner roligare? Ja, jag hade nog fan det!


4 KM LÖPTUR


WING-WING

Och då är jag över 100 followers! Tjejen på bilden blev min 100ade följare, och jag sa ju tidigare att jag skulle sprida hennes konto på instagram. Även min vän Alma har hjälpt till och spridit vidare till hennes vänner! :') ❤

Instagram@
wronkan
aalmakarlsson
jossisundberg
SÄTT IGÅNG OCH FÖLJ NU!


FETBAGEN

Tja. Sitter som en gangster här med bussens största benutrymme. Känner mig lite småfjantig men om den enorma väskan jag har med mig idag ska få plats så måsta jag.. Och for the record, jag hatar uteidrott.


VÄRME, MYGGOR OCH BRUNA BEN ❤











kaaaaallt

Brummade upp på byn nyss för att umgås lite med den fina tjejen jag berättade om i inlägget nedanför. Det blåser och är kallt och skit men min blommiga blomma klarar allt. ;) Får se hur länge jag stannar med henne, men hoppas på några mysiga timmar iallafall!


JAG ÄLSKAR DIG

Jag minns när vi alltid umgicks som liten. Jag minns när vi förlorade kontakten. Jag minns när vi började umgås igen och nu släpper jag dig aldrig! Tveka aldrig på min vänskap till dig, du är en av de vackraste människorna jag vet och du är starkare än någon annan. Du har behövt uppleva smärta som ingen annan ens kan föreställa dig, och även om inte ens jag vet allt du går igenom så vill jag alltid försöka hjälpa dig mot det bättre.

Jag kommer alltid älska dig, mitt hjärta! Emma Catrine Vehkapuro.  ♥




faller för lätt, för djupt och för fort

Gör ett misstag och hela världen går emot dig. Det är som ett tuggummi som man råkar svälja, det sitter kvar någonstans i halsen och man vet inte hur man ska få upp det, om man ens kommer få upp det eller om det kommer åka ner i magen och göra sådär ont. Aa, ungefär där har du det! Så som jag upplever vardagen. Jävla skit. Stanna kvar eller försvinna?

Before you judge me - make sure you're perfect.


you had me at 'hello'


UNDERBAR SÖNDAGSMIDDAG MED FAMILJEN






*

VAD SMINK KAN GÖRA

Blir lite irriterad på folk som säger att man inte kan bli förändrad eller 'dölja hur man ser ut' av smink och hår. Såklart man kan! Om jag själv är utan smink kan jag tänka: "MEN HERREGUD, folk kommer inte ens se att det är jag" eftersom att dom annars är van att se mig med smink - men det är klart man gör. Samma ansiktsform, läppar, näsa osv, men aa.. Ni förstår vad jag menar?

Den vänstra bilden är tagen 3-4 timmar före den högra, jag var nyduschad och sömnen hade inte varit den bästa, så snälla ha det i åtanke när ni tänker på hur sliten jag ser ut..






GOOD CHARLOTTE



Höj volymen, höj basen ännu mer och bara njut. SÅ JÄVLA BRA.

GE MÄ' EN KÖRV

'Utgång' igår, eller snarare sitta på en bänk vid möljen och titta på fina bilar med finare människor. Förutom att det var rätt kallt så var det riktigt kul!
Kom i säng vid halv 4 så nu sitter frukost riktigt bra.






(OCH VARFÖR BLIR DET UNDERSTRECK PÅ VISSA
AV MINA ORD OCH VISAR NÅN JÄVLA REKLAM?)

BÄSTA MIDDAN


ÄNDRAT

Sådär, nu har jag fixat lite mer med bloggen, det blev rubriken idag.
Det blir bättre och bättre varje gång jag orkar hålla på.
Är väl dags för en ny design snart också!
Dock skulle jag vilja ha detta svart eller grått → (Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ())
Någon som vet hur jag ändrar utseende där är bäst!


Klicka F5 om ni inte ser ändringarna.

KÄRLEKENS STAD 2012

Laddade över bilderna från kameran till datorn nyss och ligger nu uppe på facebook. Blev grymt besviken över hur kass dans-bilderna blev, men faktiskt inte det lättaste eller alls min grej.
Tänkte även visa er lite mer av hur min resa var förra helgen!




















FRUKOST FRAMFÖR FILM








HEY GUYS


MYS MED UNDERBARA


GIVE-ME I N S P O



BLOOPERS FRÅN STUDION (del 2)


BLOOPERS FRÅN STUDION (del 1)





(Ja, jag inser hur äckligt ful den här tredje sista bilden är. Men acceptera, jag ser ut så..)

Ingen är perfekt - speciellt inte jag! Valde ut några helt oberedda bilder från studion 26/4.
Skratta gärna åt mig för det gör jag! :') Ska välja ut några från den svarta plåtningen senare också!

INSTAGRAM

UPDATE: Börjar närma mig 100 followers! Den som gör så att jag får tresiffrigt tänker jag länka på min blogg här och även ge en 'shootout' på instagram.

Tänkte skylta lite med mitt konto på instagram för er som vill se och
följa bilder som inte alltid hamnar på bloggen! :)
INSTAGRAM@ jossisundberg

 


FREDAGSFIKA


GER UPP

Vad trodde jag? Varför försökte jag ens? Varför vara med någon som har sårat dig om och om och om igen? Jag vet att du har förändrats men allting bara snurrar runt nu. Jag är inte ledsen, inte arg men absolut inte glad heller, känner mig bara väldigt tom inuti. Allting snurrar. Fan.


KAPOOWH


HEJ SOLEN

Nja, blev väl inte en sån där perfekt dag som jag hoppats på precis, men har iallafall fått se solen en stund! Klockan börjar närma sig träning också och det får mig bara att må ännu bättre. Sjukt inspirerad nu!


IT'S F*CKING CHAOS

 

 


EN BRA DAG

Jag känner redan vilken bra dag det kan bli idag! Jag är dock redan hungrig och det är fiskgratäng som lunch och det brukar inte vara något vidare.. Jag har även en lång dag med tråkiga lektioner, men humöret är på topp ändå! Jag längtar redan tills kvällens träningspass och känner hur "på tå" jag är. JA, godmorgon! :D


Bild från igår


d ö d

Okej, den där springturen behövdes nog.. Ligger och skakar i kökssoffan med ett vitaminglas i handen. Det blev nog minst 5 bilder innan jag gick en intesåsuddig. Bestämde redan igår att jag skulle ut på en walk idag, och det gick så jäkla bra så jag kunde faktiskt springa en bra bit!

Nu ska jag sitta och ta igen mig lite innan jag styr riktningarna mot duschen!


HALLOJ

Hej läsare, dagens första men jag säger ju att jag är dålig..
Sitter och väntar på Gustaf och ska dra ner mot stan sen. Tydligen så är det kul att hänga i hudik vilket jag tvekar på, men jag ger det en chans igen då..

Såhär fin är jag idag. :)


GÖR JAG F'LA?

Ursäkta för hemska bilder i förra inlägget. Men ja, hatar ju människor som tar bilder på sig själv och lyckas på något sätt bli finare, smalare, snyggare och helt klart annorlunda än hur dom egentligen ser ut, så.. Ja det är precis sådär jag har sett ut ikväll! Var ju och tränade nyss också så om ni föreställer er att man har hällt en 10litershink med svett över mig - där har ni kvällens Jossi. Godnatt!


JÄVLA VÅR!

Hela eftermiddagen har jag spenderat med att klia mig i ögonen typ. Den här jävla pollenallergin är tillbaka liksom andra år, dock så är den tydligen värre nu än vad den varit tidigare år, FUCK säger jag bara!
Tänkte ta några bilder som visar mitt uppsvullna och knallröda ansikte, men bilderna för definitivt inte verkligheten rättvisa.. Fan vad jag tycker synd om mig själv och alla andra allergiker nu.


FÖRELÄSNING

Sitter i skolans aula och har precis kollat klart på filmen 'Försvunnen'. Jag vet inte om ni har sett den men jag tyckte att den var riktigt bra! Eftersom att jag går foto/film så har jag fått läsa manuset innan, och filmen var över förväntan. Nu sitter vi och pratar med regissörerna, rätt häftigt faktiskt, man ba: wooooow


så går det om man lånar min telefon


TJEJEN MED KOLL?

Linnea kl halv 10 imorse: tagga naturkunskapsprov nu då!!
Jag: VA??

Ja, jag hade helt glömt bort att vi har prov imorgon.. Så nu sitter jag med alla möjliga papper och böcker och försöker få någon information att fastna.. Vart tog ordningochreda-jossi vägen? Vad less jag blir. Antar att jag kommer få sitta med det här hela kvällen nu. K l a n t


M O N D A Y

Igår vid midnatt kom vi hem till gnarp igen.. Jag försökte iallafall gå i säng ganska snabbt så att jag skulle orka upp till skolan idag. För nu sitter jag i skolbänken igen och svarar på historiafrågor, och jag mår faktiskt illa för att jag är i hudik och på skolan igen. Det här är hemskt, jag behöver sommarlov med fina vänner, varm sol och bruna ben nu..


FIN HEST


GAME OVER

Vi har åkt 100 meter från hotellet och jag har ont i magen redan över att vi är på väg mot gnarp igen. Jag villintevillintevillinte! :((


DANSUPPVISNING

Sitter på våra vip-platser och kollar på uppvisningen! Känns faktiskt Förjävligt att vi inte har någon dans att bidra med i år, men nu ska jag iallafall njuta av att jag får kolla på alla danser från läktaren!

Dock sorgligt att jag åker hem om 2 timmar..


GÖR OSS REDO

Sitter nere vid frukosten och avnjuter en god, underbar frukost! Tänk om man skulle ha orken att göra allt sånt här hemma - färskpressad juice, smoothie, ägg, pannkakor!!

Nu måste vi iallafall packa ihop det sista, fixa oss och vandra vidare mot sporthallen för en dag full med dans! :)


mitt liv <3

Alltså jag måste bara berätta: JAG MÅR SÅ JÄVLA BRA! Livet här nere är bättre än man kan tänka sig, man måste uppleva känslorna, luften och människorna för att förstå. Just nu sitter jag nere i restaurangen med tre tjejer och dricker te, juice, äter kex och brieost och chokladpudding! Allt känns bara så himla avslappnat och bäst. Om en stund ska vi nog gå upp till hotellrummen igen, göra iordning oss för natten och ligga och babbla.

När jag är här så älskar jag mitt liv. ❤


RELAX OCH DRINKAR


FRAMME

Har kommit fram för en timme sedan, så vi checkade in på hotellet och sedan vandrade vi ner på stan! Sån otrolig känsla att vara tillbaka, jag känner mig så hemma! ❤

Har dock blivit lite sjuk (matförgiftad?) och svimmar vilken sekund som helst, så jag hoppar över fikat och hoppas att jag blir bättre snart.


GÄVLEBRO #vaniljlatte


HEJ MORGONPIGGA

Hej alla glada! Just nu så sitter jag i bilen på väg till nyköping med 6 andra tjejer! Där bjuds på en hel dags dans med flera hundra andra dansare, god mat, hotell och relax och träffa underbara vänner som vi har fått där med åren! Tyvärr åker vi hem redan imorgon, men det är alltid något iallafall.
Tänkte att jag kan visa er några bilder från förra året -
Vi har ju trots allt hållt på med det här varje år nu sen år 2006 eller 2007! :)








Ha det så jäkla bra nu i helgen, för det ska jag ha!


-


Man får ofta höra "Var dig själv", men när man väl är sig själv
så ser andra människor ner på dig för du inte är som alla andra.

FÖDELSEDAGSÖSFEST







Nu när jag äntligen har fått kolla på bilderna som jag tog i måndags på Emmas överraskningsfest så tyckte jag att jag skulle visa er också! Här har ni några smakprov på vad vi gjorde under sista april. Grym roligt var det iallafall!

DET DRAR IHOP SIG

Jajaaa, jag vet att jag inte bloggar någonting... Men kändes värdelöst när jag inte hade någon kamera att ta bilder med, men nu har jag iallafall hittat honom, hämtat honom och kramat honom, känns skönt att ha han hemma igen!

Packningen har varit på gång hela dagen, förutom när jag kollade på mtv i några timmar, och det är ca 10 timmar kvar tills jag åker!! :D
Går omkring i värsta lodisklädseln idag, nice dä



BÖRJAR PACKA


TRÄNING

Körde ett hemskt bodypump-pass, la även på vikter på lår och biceps och det var det värsta jag har gjort.. Nu väntar jag på att syster ska byta om så att vi kan ta en powerwalk. Varför inte när jag ändå är igång och varm liksom? Gaaah, börjar bli träningsberoende igen :D


chillelill i soffan

Ligger i soffan, nyäten och försöker bli taggad till ett träningspass! En vecka sen nu så jag antar att det kan bli tufft...

Jag har kameran någonstans i något hus på gnarp sen helgen, så ska försöka få tag i den. Med det så säger jag förlåt att det är dålig uppdatering.


NATIONELLA


SKÄRPNING

Nu får det vara nog! Ställde mig i spegeln som blir automatiskt när jag klär av mig för att duscha, men speciellt idag så gillade jag inte vad jag såg. Jag tycker själv att jag var varit riktigt duktig ett par veckor och låtit bli allt onyttigt, jag åt tex. inte min älskade pizza på flera månader! ( :o ) Men efter påsk så hände något? Antagligen för att det bjöds på massa olika bakelser och påskägg osv, och sedan dess har det på något sätt suttit i trots att jag har kämpat med träningen. Men ne, nu ska jag skärpa mig igen! Istället för att ta med godis imorgon på nationella så har jag nog högst en banan med mig. SLÅ MIG PÅ FINGRARNA OM JAG RÖR SOCKER.

Nu ska jag dricka upp alla vitaminerna och sedan gå och lägga mig. Godnatt mina fina :)


snyggt as fuck

Sitter på bussen och bakom mig sitter två killar (en sjukt snygg) som sitter och pratar om att sola. Den snyggaste säger att det är fint att vara brun men att det är "jävligt bögigt att sola". Kunde inte låta bli att lyssna på deras samtal eftersom att jag själv inte klarar av en sommar utan att vara brun. Jag har dock svårt att få den här brunbruna färgen men försöker varenda minut i solen. Varför? För att det är mycket fräschare än att vara vit. Det finns människor som inte Kan bli brun, tex. rödhåriga, bleka, fräkniga människor. Jag lider med er verkligen, och självklart är ni fin som ni är! Men det som störde mig var att det var bögigt att ligga och sola, särskilt om man inte var ensam utan var med ett gäng killar. Sluta upp med det!! Finns det något snyggare än killar med slitna jeansshorts, en färgglad tshirt och ett par solglasögon?! That's my story broooes.

Ne men killar säger att det inte finns något snyggare än bruna tjejer med shorts på sommaren, tänk i samma banor själv! :)

 


GO MÖRAN

Fråga mig inte vad som hände, men jag var klar efter bars hälften av min sminkochhår-tid imorse, så det resulterade till em lyxigare frukost den här morgonen! Gud vad skönt det skulle vara att ha såhär varje morgon, men jag antar att mitt utseende får lida istället för jag antar att jag inte ser så mänsklig ut idag, men är magen glad... ;)


tidsfördriv

Ligger i sängen, försöker bli trött och kunna somna genom att ligga och läsa sjuka frågor på 118100. Såg precis denna frågan och dom svarade att man inte skulle använda någon teknik (dator, tv, mobil) innan man somnade så att kroppen fick slappna av ordentligt. Så okej, kanske dags att jag lägger ifrån mig telefonen och försöker somna på egen hand ändå då. Klockan är halv 1 och jag lär inte kunna somna än på ett tag. Älskar mitt liv ❤❤


WANNA BE YOURS


LITA ALDRIG PÅ NÅGON

...särskilt inte killar med trasiga mopeder. Skulle åka och äta pizza med några vänner men min middag slutade såhär istället, fuck yäeh.


HAHAHAHA

Men herregud, vad fan höll jag på med igår? Jahapp, nu fick ni se en bild på en inte så pigg bloggare, jävlar vad slut jag var, hhaahah! Men jag hade otroligt roligt och våran överraskningafest blev över förväntan - hon misstänkte INGENTING :D just nu: sitter och kissar ut dom litrarna jag nog drack igår, och sedan ska jag äta nudlar eller något annat flötigt ❤


SLUT SOM ARTIST


RSS 2.0