horstämpel och jävligt bra

Är ju ett jävla snack om Miley Cyrus och om hennes beteende på konserter, musikvideor osvosv.
Och visst, lite chockerande är det kanske att se sin HannahMontana-idol snurra runt på ett klot och uppträda halvt naken, men ändå...
Vem kan neka till att den här låten är helt fantastisk? LOVE LOVE LOVE
 
 

SOM SAGT...

 
Rutiner vare ja. Nu sitter jag här i soffan igen och försöker komma på vad jag ska utfodra mig själv med idag. Ja, vad ska jag hitt på för mat? Detta är den ständiga frågan har jag märkt, och jag har även märkt att kylskåpet i stort sett ekar, så planerar en powerwalk efter middagen som får avslutas på Maxi.
 
Mat mat mat, ge mig mattips
 
 

MITT NYA HEM

Kommer ju inte bli så mycket tid över nu när jag bor ensam. Jag flyttade alltså till min gulliga tvåa nu i helgen, och jag börjar redan känna på ensamheten och vuxenlivet. Mitt liv just nu består av skola, träning, matlagning, handling, diskning, städning, plugg, försöka få lite sömn och dessutom hitta tid till att träffa min pojkvän och mina vänner. Försöker även skaffa ett extrajobb (utan stora resultat, hojta till om ni hör något som skulle passa mig.) Jag kom alltså på mig själv om att jag inte har visat er en enda bild på mitt nya hem?!

Just nu sitter jag dock på foto-lektion och är klar för dagen, så tänkte att jag kan passa på att visa 2 bilder från mitt teverum!

 
 
 
 
 

Inväntar mitt hjärta
SOMMAREN 2013

Eftersom att jag har haft bland den bästa sommaren i mitt liv men varit universums sämsta bloggare så tänkte jag lägga upp lite bilder som får sammanfatta min sommar i stora drag.
 

 


 
 
 
 
 

18BAST

Förra torsdagen fyllde jag arton, ÄNTLIGEN! På onsdagen firade jag med familjen och den närmsta släkten, och på självaste dagen kom min pojkvän. På fredagen åt jag ute på en jättebra restaurang, och på lördagen gick jag min krogenpremiär (krhm...) med fantastiska vänner och jag hade verkligen världens bästa födelsedagsvecka. Något jag aldrig kommer glömma!

 
 

 

 
 

Sämst mobilblogg är bättre än ingenting

Hej!
 
Sitter på busstationen och väntar på att bara få komma hem någon gång... Har laddat hem den nya versionen av blogg-se-appen nu så funkar den kanske det kan komma in åtminstone något inlägg ibland, ehe.
Saknar mitt hjärta så fruktansvärt mycket, blir lite förvånad när jag tänker på att jag träffade honom senast i söndags. Ikväll ska jag plugga arschle och vräka kokosbollar! Yes! 
JAHA, HEJHEJ!

Jajaaaa, jag är väl inte den bästa bloggaren kanske..
Faktiskt en av mina vänner som påminnde mig häromdagen om att jag faktiskt har en blogg, he-he. Aldrig är det perfekt, ibland står livet still och man har ingenting att skriva om, andra gånger händer det för mycket så att sätta sig ner och känna lugna puckar är inte ett alternativ. Just nu är mitt liv som det senare.
Men inte klagar jag, det är mest roliga saker och mitt liv börjar äntligen ordna upp sig! Jag har världens finaste pojkvän/vänner/familj, jag har äntligen köpt (hyrt) min egna lägenhet som jag ville skulle tapetseras om osvosv, jag är på ikea sju gånger i timmen känns det som, jag är inne på min tredje skolvecka och kalendern är redan proppfull, jag försöker komma igång med träningen någotsånär igen, jag fyller snart arton och håller på att planerar födelsedagsfester, utgångar och annat som hör myndigheten till. Ja, mitt liv är rätt kul just nu och jag ska försöka bättra mig så att ni får vara en del av det.
 
 
1 september och sommaren är nu officiellt slut, buhu.
 

RSS 2.0