BEN, JERRY AND I

Jobbet har tagit död på mig de senaste 3 dagarna, så ikväll ska jag mysa ner mig under favvofilten i soffan och kolla på film efter film. Älsklingskillarna och en coke som jag bara ska dela med mig själv får göra mig sällskap ikväll. Onsdagslyx!
 


 

FANTASTISKA TIMMAR

Gårdagen spenderades med mina allra käraste, både familj och vänner. Kvällen blev dock rätt kort men satan vad kul jag hade, få timmar men fullproppade med mycket skratt. Glömmer som vanligt att ta bilder om jag packar ner kameran i väskan men ett par godingar från dagen delar jag med mig av. :)
  
 

GLAD MIDSOMMAR

 

Idag har vi som vanligt varit på bersberget med familj och vänner och fikat och dansat runt midsommarstången, och nu sitter jag och inväntar middag innan jag åker med mina vänner till stan för att fortsätta firandet där hela natten ut.
Hoppas ni har en fin dag och att vädret följer med oss :)

ETT SORGSET FARVÄL

 
Idag spenderades förmiddagen med tjejerna på jambo och även en kort runda på stan. Sista gången på en hel månad nu, och det känns lite i hjärtat. De människor som fått mitt liv att rulla det senaste året. Ska försöka sysselsätta mig med lite jobb i 3 veckor och sen ska jag bara räkna dagarna tills dom kommer hem igen. Jag har världens finaste vänner

I MISS CRETE

Försöker ligga ute i solstolen just nu och bättra på färgen från kreta som faktiskt redan håller på att försvinna. Blir dock överfallen av 20 flugor/getingar/bromsar/spindlar per minut och jag hatar kryp. Fan, vad jag saknar kreta.

 
 

KRETA (DEL 2)


 
 
 
 
 
 
 
 

HEMMAGYM


2 veckor vrålplugg, 1 vecka sjuk och 1 vecka kreta, efter det känns det rätt hårt i kroppen när man försöker komma tillbaka till den dagliga träningen, men jag försöker! I måndags gick jag till gymmet efter skolan för det första riktiga passet på flera veckor, men det var låst eftersom att dom tydligen bytt tider v 23-24, självklart tider som inte passar mig alls.. Kommer bli rätt svårt att få in ett pass dessa veckor, och efter midsommar börjar jag jobba 3 veckor.. Utan friskis i 2 månader?! Känns lite i hjärtat, och jag saknar det så mycket. Tänker dock inte låta det bryta ner mig, tvärtom. Nu har jag ett ypperligt tillfälle att köra stenhårt på cardio-träning, och hemmagym är faktiskt jobbigare än vad man tror! Ikväll blev det en lång och vrålsnabb powerwalk på cirka 50 minuter och sedan övningar på gården. Bör nog lägga ut en matta på marken eftersom att händerna mördades av gruset, men annars så. Sjukt jobbig och sjukt bra träning kan man faktiskt få till hemma, med lite fantasi bara!
 

HEMMA RÄTT BRA

Grekland jävligt bra, men hemma då? Rätt okej det med. Känslan efter att ha sovit i kretas hårda sängar i 7 dagar, suttit på flygplatsen 2 timmar, i flyget 4 timmar och ytterligare 4 timmar i bilen och sedan lägga sig i min underbara säng var obeskrivlig!
 
Har ungefär 500 bilder nu efter att ha sorterat bort alla suddiga, oskarpa, fula, dubbelbilder så det är ändå rätt många kvar, kommer nog dela upp det i olika inlägg om jag ska lägga upp dom så att det inte blir allt för långa inlägg! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BLOGGPAUS FÖR BÄTTRE TIDER

Godmorgon alla vänner!
 
Just nu sitter jag på väg till arlanda med väskan fullproppad med klänningar och shorts, för om några timmar lyfter planet mot Kreta. Det var 10 år sedan sist jag lämnade vårat avlånga land, så det ska bli riktigt spännande faktiskt, äntligen är dagarna nedräknade.
       Jag är lite förkyld och har väl alla möjliga infektioner och sådär, men jag är inte bitter. Som ni kanske förstår kommer bloggen komma åt sidan (inte för att det är någon ovanlighet men hehe) men nu har jag en satans bra anledning iallafall.
 
Ni kan följa mig på instagram för liite bättre uppdatering iallafall, @jossisundberg
 
Ha en bra vecka nu allihopa! Puss

RSS 2.0