LADDAR UPP FÖR GYM

 

EN STEN FALLER FRÅN KROPPEN

Vilken jävla skitdag! Fyfan, orkar inte ens tänka på allt som har varit dåligt idag. Det värsta var väl dock när jag satt efter skolans slut i biblioteket och avslutade min svenskarapport, tryckte på spara men när jag skulle skicka iväg den fanns den inte kvar! Tack och stor kärlek till min lärare som tog sig tid och hjälpte mig att hitta rätt på den igen, bra att hon är sån datatekniker!
 
Ikväll har jag tillbringat lite tid med mamma och pappa, och har även suttit och finslipat lite på rapporten. Nu är den HELT klar, så imorgon när det är deadline kommer jag stolt lämna över rapporten till min lärare! :) Orkar inte vara vaken längre, så nu ska jag ta en snabbdusch och sedan förhoppningsvis sova djupt och länge! Puss
 

JULKÄNSLOR

Idag har jag och mamma börjat planera lite inför julbak, julklappsshopping osv. Andra advent bestämde vi att vi ska ägna varenda minut till sådant mys! Detta satte igång mina julkänslor något enorm, inte länge kvar nu!!!


Tre bilder från förra juldagen

MITT UNDER ILSKANS HETTASÅ FRUKTANSVÄRT LESS. Alltså mitt liv!! Eller mina humörsvängningar kanske jag ska skylla på istället. Ena dagen upp, ena dagen ner. Det går från bäst till avskyvärt på 2 sekunder. Vad fan är det med mig? Jag har suttit i ca 2 timmar med en rapport och skrivit lite mindre än 5 meningar, "för facebook är ju också roligt". Försöker att inte låta det gå ut över andra, vad det nu än är, men DÅ FÅR JAG ISTÄLLET SÅ MYCKET SKIT I MIG SOM BYGGS PÅ MER OCH MER OCH TILLSLUT SPRÄNGS JAG, typ som nu. Skulle bara vara så skönt att skrika rakt ut, eller gråta. Jag har känt tårarna trycka innanför ögonlocken hela kvällen nu, varje kväll i flera veckor, varförvarförvarför? Vad det är som gör att jag mår dåligt? Mår jag ens dåligt? Va, ne? Jag vet ju inte. Så jävla stressad. Fruktansvärt, äckligt mycket att göra. Så mycket att tänka på. Jag vet att jag inte har mer än andra, det är väl bara jag som inte kan hantera livet. Eller så känner alla såhär? Alla borde ha en blogg.

Sitter som sagt mitt upp i en rapportskrivning som ska vara klar på fredag, men jag kände bara att jag måste få skriva av mig på något annat en stund. Hjärnan kan ändå inte fokusera på apartheid och dess konsekvenser just nu. Kanske lika bra att jag trycker på spara och går och duschar. Eller sover. Eller äter. Eller nåt. Vad som helst bara jag slipper TÄNKA. Känner att ögonen säckar ihop och att humöret brister, åter igen. Bytheway, fyfan vad jag ska kötta på gymmet imorgon. Yes, I will.
 
 

FITSPIRATIONNEWYEAR-LOVEKälla: ginatricot.com

MATLAGNING

Kände för att bjuda mor och far på middag ikväll. Självfallet blev det tacos! Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på solsidan, följt av Arne Dahl klockan 9! Ha en fortsatt trevlig kväll :)


 

KÄRLEK TILL TJEJEN

 

Nästan omöjligt att hålla tillbaka tårarna när man lyssnar på den här.. Så mycket känslor!

HOME IS WHERE THE HEART IS

Ååh, äntligen! Har länge funderat på hur jag vill ha det i mitt rum, och eftersom att jag tycker att det inte finns något fulare än massa hål i tapeterna efter gamla skruv-hål så har jag varit väldigt försiktig med att sätta upp saker på väggarna som jag inte är säkra på vart jag verkligen vill ha dem. Men för ett tag sen köpte jag en hylla på ikea, några ljusstakar från BOOM och ett par ramar och började pyssla i sovrummet. Tänk att såna där små detaljer kan göra att rummet blir så mycket finare. :)

Har även funderingar på att göra en av kortväggarna till en konst-vägg och göra ett collage av alla mina teckningar och fotografier.. Men somsagt, den tanken ska få gro in lite mer!


EN KVÄLL PÅ SKOLAN

Förra veckan stannade jag och några fler från klassen kvar på skolan för att ha infokväll för dom kommande ettorna! Kameran följde med och här är ett par bilder sen dess :) 

SKOLAN


Spenderar min filmlektion såhär eftersom att mina medarbetare vägrar prata eller överhuvudtaget föra någon som helst konversation, eller ens svara mig. MAGDA, KOM TILLBAKA!!!!

FÖRBEREDELSER INFÖR FARSDAG

Ikväll kommer farfar över för att äta middag med oss för att dubbelfira honom och pappa på farsdag! Även syster har kommit hem, mys! Whiskymarinerad oxfilé och potatisgratäng och sedan världens fulaste kladdkaka till efterrätt, perfekt! 

SEARCH FOR INSPIRATION
LÖRDAGKVÄLL


follow on insta @ jossisundberg


WHEN NOTHING GOES RIGHT, GO LEFT
KVALITÉÉÉ

Helt 100 procent ärligt så har jag varit vaken sen 02.30 ungefär inatt, jag vaknade då och kunde verkligen inte somna om, så what to do? Har varit illamående pga trötthet hela dagen, så nu myser jag ner med lite gotta och ensam mamma söker-repriser innan jag kryper till sängs!
 

LÖRDAGSOUTFITHann inte lägga upp den här i lördags, men bättre sent än aldrig va?
Nya skor och jeans. Ska försöka komma med bättre bilder på skorna sen också, mina nya hjärtan.

ÄLSKLING

 

LEDIG DAG
~

 

CHOCOLATE IS GOOD, BUT SHOES ARE CARB-FREENEW POLISH


RSS 2.0