VIDEOBLOGG

UPDATE: Nu löste det sig med videon! Blev dock inte musiken jag tänkte men det är väl inte hela världen. :)
 
Har fått någon video-crush tror jag, vill filma alltalltallt. För några veckor sen såg jag en tjej som hade filmat hela sin dag, från att hon vaknade tills hon somnade och jag tyckte detta var ett sånt effektivt sätt att berätta vad man gjort på. Dock blir jag lika irriterad varje gång som jag ska försöka föra över musiken till telefonen för att göra klart videon, menmen. Det får det väl vara värt antar jag! Jag valde även fel dag tror jag för det visar inte riktigt rättvisan. Ni får fantisera in några träningspass i videon också och lite mindre teve..
 
Här kommer iallafall onsdag den 29/5 - 13 enligt Jossis ögon!
 
 

MYCKET PÅ GÅNG

Åh vad irriterad jag blir. Hela gårdagen spenderade jag med kameran, och filmade nästan varje ögonblick under hela dagen som jag sedan redigerade till ett ca 4 minuter långt klipp. Jag skulle lägga upp det här och visa er, tror ni det funkar? BajsiPhone säger jag bara. Förlåt, jag älskar dig egentligen...
 
Får se om jag ens har tålamod att lösa det. I vilket fall som helst så har jag precis skickat in min SISTA uppsats till min svenska-lärare, så nu har jag ingenting mer att göra i skolan i tvåan. Allt slit har varit så värt det, på lördag åker jag till Kreta och nu leker verkligen livet. :D
 

EUROVISION-PARODI

Haha måste bara dela den här låten som jag hittade idag..
Nog för att jag gillade årets eurovision-vinnare, men tyckte att det här var en liten rolig grej bara.
Kanske är det för att jag har haft världens jobbigaste dag och att jag är sjuk,
eller är det fler än jag som tycker att den innehöll åtminstone liite humor?




VIDEOBLOGG

 

Ja, ännu en gång är det bevisat att jag är Sveriges sämsta bloggare. Wohoo, grattis till mig. Spelade in det här inlägget igår, men det kom saker i vägen så jag hann aldrig lägga upp det. Menmen, vill ni ha tillgång till mina videos på en gång efter att dom är uppladdade så rekommenderar jag att ni följer mig på videofymes app som för övrigt är super!! :) http://www.videofy.me/sumpens

POWERWALK

Imorse runt 11 gick jag en powerwalk innan frukost. Många som gillade gym-videon så jag tänkte att jag kunde göra en under promenaden också, så det gjorde jag! Blir ju lite skakigt och sådär men det får ni leva med. Brukar gå den rundan på typ prick 40 minuter, och då går jag så fort jag kan. Imorse, trots att jag stannade och filmade blommor, vattenfall osv så gick jag på 42 minuter??! Haha väldigt stolt över mitt undermedvetna att jag nästan höll den vanliga tiden.. Musiken krånglade också och för att jag skulle kunna prata i slutet av videon så måste låten startas mitt i. Det får ni också leva med :D Godnatt!
 

KLART TILL KRETA








Min bästa vän som flyttat till Mariefred kom och hälsade på mig i torsdags och åkte hem idag. Igår åkte vi till birsta med mamma och jag handlade de allra sista (förhoppningsvis..) sakerna inför Kreta. Var i stort behov av ett par shorts och hade även glömt att köpa solskyddsfaktor 30, och sen blev det givetvis andra saker med.. Som vanligt. Nu måste jag lugna ner mig ett tag innan kontot hamnar på minus. Till lunch åt jag en sån där underbar salami och cevre creme-macka på charm igen, mumma!
 

INTE EN VANLIG MÅNDAG

Sen ett par dagar tillbaks nu har telefonerna bombats med kik-meddelanden. Vi har varit i full gång med att planera vår älskade Hannahs 18årsdag som var idag, så idag under långlunchen överraskade vi henne med tårta och presenter! Inte varje dag man får efterrätt på skolan, ehe. Riktigt gott fika och en ovanligt bra måndag helt enkelt.
           Puh, varit mycket planerade och smygande för först Linnea, sen Elin och nu för Hannah då, så ska bli skönt att slappna av lite och vila från alla födelsedagar. Snart är det dock jag som står på tur :D

Grattis kära vän :)
 

MORE FROM BIRSTA

Så, nu kommer resten av grejerna upp från gårdagens shopping. Jag köpte ju som sagt en massa aftersun, solskyddsfaktor och vätskeersättning och grejer, men det känns inte värt att visa haha. Ett par bikinitrosor och en strandklänning blev det alltså, + ett par ballerinaskor! Första paret ballerinaskor som någonsin passat mig, så nu är jag glad!!

Åh, nu längtar jag ju inte direkt mindre till Kreta






 
 

NU KAN JAG DÖ LYCKLIG







Det här är alltså den omtalade blusen jag köpte i birsta igår! Återigen är det bevisat att talesättet "money can't buy you happiness" har fel, men det var väldigt nära. Hade egentligen inte riktigt råd, så det var nära att pengarna inte kunde köpa mig lyckan, men trots allt: Jag måste ju ha den! Och nu är den min :') Visar resten av sakerna senare!

NYTTIGT ÄR GOTT

Jag och mamma briljerade i köket idag! Vi har börjat om med vårat GI-tänk lite igen (ska prata mer om det i en videoblogg) så idag blev middagen stekt fläskfilé, bearniesås, en stor sallad och färsk ananas. Tänk att något så enkelt och så nyttigt kan vara SÅ GOTT. Helt otroligt, skulle kunna ha ätit tills jag dog.
 





BIRSTA SÅKLART



Idag var en sån där birstalördag igen. Pappa var faktiskt med idag också, och vi handlade massa förberedelsegrejer tills Kreta! Förutom 100 L solkräm så köpte jag otroligt mycket fint, speciellt en blus jag bara måste ha, försöker finna tid till att ta ett par vettiga bilder på sakerna nån dag. :) Påminn mig annars!

Till lunch åt jag en väldigt god och fräsch macka med salami och cevre creme!



Hela kvällen har det regnat och för en stund sen avtog det, så jag har en gissning att det är väldigt frisk luft just nu. Tänkte utnyttja det tillfället och ge mig ut på en springtur. Godispåsen här hemma lockar alldeles för mycket så jag måste verkligen tränatränaträna. Kämpa emot Jossi, kämpa.
Fick en kommentar från en läsare häromdagen också angående hur min kropp reagerar på maten och träningen, och jag tänkte ta upp dom frågorna i ett videoinlägg så oroa dig inte Isabelle, jag har inte glömt bort det. Det dyker upp så småningom! :)

min lediga dag

Idag var alla lektioner inställda, så vi fick vara lediga. (HUR SKÖNT?!)
Ställde klockan iallafall och klev upp i vanlig ordning, gjorde frukost och åkte in till stan klockan 11 för att köra ett ben/magepass. Har blivit så konstig träning den här veckan pga valborg i tisdags och första maj i onsdags, så jag kände att jag var skyldig mig själv det. Igår var det bodypump också, och det gick precis lika dåligt som det gick idag.. Kroppen orkar ingenting och hjärnan bara ger upp, som att jag är helt frånvarande och inte är fokuserad på vad jag gör. Vet inte vad som händer, hoppas det bara är en tillfällig svacka.
 
Efter passet åkte jag iallafall ner på stan och träffade min vän Daniel och lunchade tacos med honom. Fick även ett otroligt fint armband av honom som han köpte åt mig när han var i England, kan visa bild på det sen. :)






dagens frukost var iallafall fiberhavregrynsgröt med äppelmos lågkalori och gojibär, en kiwi, citronvatten och proteinshake

RSS 2.0