THE BITCH IS BACK

Halloj, antar att ni som fortfarande läser blir överlycklig över att ni slipper se samma gamla inlägg som innehåller 4 rader ännu en gång. Faktiskt riktigt imponerad osv över er som fortfarande går in varje dag. Riktigt glad över det är jag också, trots att det egentligen inte är någonting att se.
 
I fyra dagar har jag slitat arschlet (och ryggen, knäna, axlarna och andra kroppsdelar som fått lida) av mig, och nu är det bara en dag kvar innan jag går på en riktigt efterlängtad helg. På fredag -och lördagkväll är det gnarpscruising, och som jag längtat!! Dock ser det ut som att det ska regna, men jag hoppas verkligen inte det.... Allt blir så förstört. Allvarligt, VART FAN ÄR SOMMARN?


Aja, några bilder på förgående år.












uppdatering upphör

Alltså vafan är det med blogg.se-appen? Har tappat funktion totalt och imorgon börjar jag jobba, så en bra uppdatering är väl bara att glömma... Aa, 3 veckors slit från och med imorgon, längtar redan tills sista fredan!
 
Ha de bra så läng, godnatt!


till cissi


MIN MIDSOMMAR










Blev inte alls många bilder igår, särskilt inte under kvällen. Förutom en  sjukt obehaglig olycka och dess konsekvenser så hade jag en bra kväll! Efter som att en systemkamera och alkohol aldrig funkar bra ihop så fick iPhonen sköta jobbet under natten, och på dom bilderna ser man inte ens vad det ska föreställa. Jag måste köpa en bra kompaktkamera!!



Mina tankar finns hos er inblandade och dess anhöriga. ♥

MÅPEPEDEN

Justja, klart jag måste visa er hur fin min pärla blev efter att jag tvättat den!
Nu skiner blommorna rejält ska jag säga! ;)
 







traditionen sprack

 

glad midsommar



 

WELCOME TO SWEDEN, MY DEAR



Saknar dig något fruktansvärt Linnea! Du fattar nog inte själv hur mycket du har hjälp mig igenom det här året vi har känt varann, och särskilt nu senaste månaderna! Bara att jag har fått lära känna dig betyder så sjukt mycket. Välkommen hem igen, hoppas att du har haft den riktigt underbart men att du inte är aaalltför brun! (a)

Längtar till den dagen då vi träffas igen. Glad sommar på dig hjärtat ♥
 

midsommarafton

Sitter och rullar tummarna, vad fan händer på midsommar - IMORRN? Ska vara med släkten och så under dagen och även följa med mamma och pappa till deras vänner och grilla på kvällen, men senare? Samma problem varje år. Dock var förra året väldigtväldigt roligt, och jag träffade även en person för första gången då som har haft en stor betydelse i mitt liv sen dess, men jag antar att jag inte kommer ha samma lycka iår.

Vill ni bjuda en desperat bloggare på ferre, ring!
 



otroligt o-charmig bild på mig och syster från förra året, saknar!

nya blogg.se?

Ursäkta för idag. Blogg.se-appen har ballat ur totalt, jag kan inte ens logga in (och jag har inte ens rört datorn förens nu ) - därmed det dåliga bloggandet. Är det pga den nya layouten som www.blogg.se har kanske? Såg den nyss och är liite förvirrad. Haha!
Jag har iallafall tillbringat dagen ute i solen med min älskade syster. Vi har tvättat utemöbler, jag tvättade och polerade min måpe, spelat kubb och bara legat i solen och blivit bruna. Kärlek till såna här dagar! ♥


Nu har jag nyss borstat gaddarna så om jag ringer pojken eller om jag sätter på en film återstår att se. Förlåt återigen, och godnatt :)
 
 

tjena syrran - Johan Alander


BALEN 2012










RED BERRIES




vi är från olika världar

Igår var en otroligt skön dag! Först låg jag ute på gräsmattan och solade, efter det tog jag en springtur och sedan åkte jag ut i skogen och grillade med fina vänner! :)




SOMMARLOVETS FÖRSTA SPRINGTUR, +20grader





fredag 15/6

Några av gårdagens 225 studentbilder. Var så himla fint allting, vi slapp regnet och fick till och med värmande solsken. Kvällen erbjöd god mat och gott sällskap, kunde inte varit bättre!
















20 STUDENTEN 12

Hela den här veckan har det varit mycket att göra, mest inför min systers student. Bloggandet har kommit åt sidan pga det och dels för att jag även slutat ettan! Känns riktigt bra att jag kommer slippa träffa människor jag inte trivs med för fem öre på flera flera veckor, och fick även bra betygsbesked :D

Idag har jag firat systers student, så himla fint! Senare var det studentmiddag och nu är jag på väg hem ifrån hudik återigen efter att ha glidit finbil med Elias och Henke! Ska försöka få upp några bilder från den här dagen också, men ha det bra så länge!


PROMENAD


pull the trigger

Vaknade imorse och trodde att allt var en jävla mardröm. Gick ner för att börja fixa håret men där var sanningen, jag har lika kort hår som för 2 1/2 år sen igen, trots att jag har försökt spara ut det sen dess. Låter antagligen väldigt töntigt men jag är oerhört besviken och arg över detta. Hahaah och jag som trodde att sommarn inte kunde bli värre, nu får jag ha håret uppsatt i 2 månader (Y)

Till er som inte orkar höra mig tjata bör sluta läsa för ett tag :)


.....HÅRET......


EN FÖRSENAD PRESENT


....fast ne

Okej, skit i det jag sa. Om ni ska unna er: gå till en hårmassör eller något istället. Jag gillar ju egentligen inte att klippa mig men det är så himla skönt medans hon håller på, och resultaten brukar inte bli så illa. Men seriöst... Jag har ju typ KORT hår igen. Och nej, så slitet var det inte. Kommer börja grina när som helst typ, jag som äntligen hade fått långt. Och luggen då? Ne nu är den sådär irriterande kort igen. Fyfan vilken skitkväll!!!!!

 


egen-tid♥

Har tid hos frisören idag halv 5, och innan det ska jag lägga mig i solariumet en halvtimme och bara njuta. Ska jag se bra ut i klänningen på fredag  behövs lite mer färg på benen... ;) Blir nog en promenad när jag kommer hem också. Gud vad jag älskar såna här dagar när jag inte behöver göra något annat än att bara ta hand om mig själv! Ett tips: Ta er tid för er själva, man behöver det mer än man tror. :)




3 år gamla bilder

MIN EFTERMIDDAG






godnatt dåe


SKRIKANDE ROSA




Åååh, vill bara att skolavslutningen ska komma så att jag får premiäranvända min nya klänning!!
Fast ändå, lär väl vara pissväder så att jag får gå i jeans och tjocktröja typ... Tja pessimist. :)


yesterday












VÄLFÖRTJÄNT!


hej torka annans spya

Sköljer bort onödigt skit på gården efter en king kväll och lägger mig och kollar på film. Notera att klockan är 12.


SOMMARVÄDER

Har städat hela dagen, och hur jobbigt det än var så var det lätt värt det! Så fint nu, och fatta när jag ska lägga mig ikväll. :') Bara doften av frisk luft!

Sen åkte jag och solade en stund, och nu senaste två timmarna har jag fixat mig! Om ca 2 min åker jag till niclas för att fira honom. Grillat, kalla öl och massa folk står alltså på kvällens schema. HEJHÖRS!


Två bilder från förra året





TROJA

Kör på ett litet nattinlägg också! Kollade på Troja med klassen igår, som en avslutning på grekismytologi-arbetet. Varken hört talas om den eller sett den förr men var faktiskt en helt okej film. Men allvarligt, hur kan dom sätta in två av dom snyggaste skådespelarna som finns i samma film? Dog ju. Plus att dom var fiender till varandra! Ofattbart.


ÄKTA HÅRFÖRLÄNGNING TILL SALU, 250:-

Jag säljer en HELT OANVÄND hårförlängning eftersom att jag inte behövde använda allt hår. Det är äkta hår från Dream Girl-butiken i Stockholm, otroligt lent hår och fin originalfärg, men går lika bra att färga om man vill. Jag använde 2/3 så det är alltså 1/3 kvar, så det borde passa dig som har tunt hår eller vill att ditt hår ska bli tjockare. Eftersom att tränset är rätt tunt så bör man vika håret tredubbelt så att det inte blir så glest, och gör man det räcker det till antingen 2 st 2clips-delar eller 1 st 3clips-del och 1 st 1clipsdel.

Det är 60 cm träns kvar (träns betyder att du måste dela upp håret i delar och sy fast clips själv, enklare än det låter, jag kan förklara/visa mer sedan!) och håret är 50 cm långt. Jag har använt min sen okt 2010, har plattat, lockat, fönat, färgat svart och brunt, tvättat flera gånger och det är först nu efter 1 1/2 år som den har blivit lite sliten, det skulle vanligt hår också göra. Jag använde inte ens värmeskydd så gör man det så kommer den garanterat att hålla ännu längre. :)

Jag köpte allt hår för 900:-, så priset jag vill ha är 250:-. Det är som sagt helt oanvänt, ligger i orginalförpackningen. Först till kvarn :)








världens finaste vän

Det gör så ont.
Snälla kom tillbaka,
jag klarar inte av
vardagen utan dig,
min finaste.

Jag kommer alltid älska dig -


† N E W








Efter flera månader av längtan så finns dom äntligen vid min sida. ★

VAD HÅLLER JAG PÅ MED?

Lite skakis nu. Seriöst, lyssnar på musik så lågt att jag ska höra om det kommer en bil. Och hör jag en bil blir jag livrädd, springer till fönstret bara för att se att nån gammal risvolvo åker förbi huset och upp i skogen för att rasta deras jävla hundar. Ne, jag förväntar mig att en jävligt snygg, dyr BMW ska stå på gården. Vet att jag antagligen bara jagar upp mig själv, men jag har nyss lämnat ut uppgifter om mig själv till en kille som antagligen ville något annat än att fråga efter vägen. Shit, jag är dum i huvudet. En mörkhyad (svensktalad), rätt snygg kille vet vart jag jobbar, hur gammal jag är, när jag går på lov och vart jag bor. När han frågade om mitt nummer förstod jag vad han lurade mig till och stack därifrån. So what, han vet redan allt det där om mig?

Jag sitter inlåst ensam hemma och vågar inte ens åka moppe upp på gnarp själv efter som att jag kläckte ur mig: Du ser säkert mig på byn om du brukar vara här. Brukar vara vid statoil och så.
Hur dum får man vara? åååååååh grinfärdig


PASSA ER

SOL VIND ÅH VATTEN



image description

 


ÄNTLIGEN!!


ÄT DIG SMAL?

Hade varken tid eller lust att ställa mig och göra mat idag, så middagen fick sluta såhär! Ska åka och lyfta vikter nu om en timme så om den här 'maten' var tillräcklig för mig återstår att se. Just nu känner jag bara en äcklig mättnadskänsla... Husmanskost säger jag bara ❤








Sov gott

Haha, kommer bli riktigt svårt att somna ikväll. Inte så bra med såna här helgdagar mitt i veckan, jag hinner ju ställa om mig så fort.. :( Tankarna kring d i g snurrar väldigt mycket också så det kanske bidrar till att tröttheten aldrig kommer. Jag funderar även över hur sommarn verkligen kommer bli, lite nervös faktiskt. Och älskade syster kommer hem imorgon också! Gaaaash jag måste ju somna snart så att jag orkar med imorgon.

Sweet dreams vänner. ❤


PROMENIX 1h

Även inhandlat ett såkallat träningsarmband till min söta iPhone, fungerar aaaaazum! Lätt värt köpet om man som jag är ute och går och springer rätt ofta :)

 


summer breeze



weheartit.com

and all that I can see is just another lemon-tree






ÄGGFRUKOST


† MÅSTA BARA NJUTA LIITE



hallååååå sverigeeeeeee



Nee, varför blogga när man inte har något att blogga om? Så har jag känt i flera dagar nu - därför jag har skitit i det helt enkelt. Ikväll är en sån mysig kväll då jag skulle ha hoppat stutsmatta eller varit ute och fotat med min värdelösa kompaktkamera - för 4 år sen. Ikväll lär jag väl bara ligga och kolla på våra bästa år, varför inte liksom?

 


KINGen på matlagning

Blev riktigt bra igår också! Dock ett lite längre och krångligare recept, så vill ni ha det så får ni lämna en kommentar så kan jag skriva ner det! :)

Laxfilé med skagenröra, två olika sallader och bulgur.


MAGISK LÅT



Höj volymen och ta basen på samma gång åh. fyfan!!

GE MIG LITE AV SOMMAREN










APPSTORE LEVERERAR

Mina två systrar Jenny och Cissi + matilda är i turkiet och det är ju inte så billigt att smsa eller ringa därifrån, så Jenny tipsade mig om en app! Den heter Viber och man kan smsa och ringa gratis till varandra. Pratade med både Jenny och Cissi tidigare ikväll, och bortsett från dålig mottagning så fungerade samtalen hur bra som helst! Så har ni någon kompis/pojk-flickvän utomlands, ladda hem denna :)


GI ÄR GOTT






Igår kände jag att: Ne, göra någon riktigt nyttig middag ikväll kanske? Och det gjorde jag. Det kanske inte ser så gott ut men tro mig - det var helt okej för att vara GI! :) Det bästa med sån mat är att man mår både psykiskt och fysiskt bra efteråt, till skillnad från om jag skulle ha tryckt en pizza! Ni måste testa, jätteenkelt var det!


Köttfärsröra med squash och gräddfil, 4 personer

Du behöver:
500 g nötfärs
1 msk smör
1 vitlöksklyfta
1 rödlök
2 tomater
1 squash
Salt och svartpeppar
1 tsk torkad basilika
1 kruka färsk basilika
70 g salladsblad
1 dl gräddfil


Såhär gör du:
Bryn nötfärsen i smör i en stekpanna i några minuter så att den får en brun färg.
Skala och finhacka vitlöken och skiva rödlöken. Skär tomaterna i små bitar och riv squashen grovt med ett rivjärn. Blanda ner det i nötfärsen och smaka av med salt, peppar och basilika.
Hacka den färska basilikan grovt och blanda ner.
Servera med lite blandad sallad (jag använde vanlig grönsallad, gurka och paprika) och en klick gräddfil!


Ikväll ska jag göra en lax-rätt från samma tidning, kanske lägger ut även det receptet om jag tycker att det var gott :)

LYCKLIGAST #new

Var somsagt i birsta igår och trots att jag åkte dit med tanken att inte köpa någonting, så kom jag hem med massa underbara grejer! Det här är lite av dom kläder och smycken som köptes. Frågan är nu vad jag ska ha på avslutningen.. Gillar allting likamycket!













Örhängen, Glitter
Träningsstrumpor, H&M
Träningsshorts, H&M
Blus, VERA MODA
Virkat linne, VERA MODA
Långklänning, Gina Tricot

Köpte även sju par strumpor till och lite andra småprylar, bla. ett träningsarmband till telefonen! Kan visa er sen. :)

¿


SISTA RYCKET!


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA <3


OH SHIT



Okej.... Det här var första frågan på förra årets nationella i matte. Jag förstår fan INGENTING. Resterande frågorna var inte precis lättare. Inser att jag kommer sänka mig i matte men vet ni vad? DO NOT CARE

DU VAR DEN BÄSTA

Jaha, vad fan har hänt? Haha egentligen helt sjukt, för ganska precis ett halvår sen satt du bredvid mig vid min sida, och nu låtsas du inte ens känna mig? Hela sommaren, hösten och till slutet av 2011 betydde du allt och lite till, vi gick från att knappt känna varann till att komma varann hur nära som helst, du var en av mina bästa vänner. Efter lucia någongång, det var då allt slutade va? Kan inte förstå helt enkelt. Du sa: "Oavsett vad, hur det här än kommer gå, så kommer vi alltid vara vänner. Jag vill aldrig förlora dig Jossi." Vad hände med det? Jag är glad för din skull nu, att du hittat tillbaka till den du älskar och jag skulle aldrig försöka förstöra det. Men snälla, stöt inte bort mig ännu mer.
Du är en av världens finaste personer. Det är sant.


Lite uppdatering när jag fått svar på några frågor: Svartsjuka :)

BER OM URSÄKT

Till er som följer min blogg via datorn: förlåt!
Jag har missat totalt att videon från eurovision-finalen spelades upp automatiskt när man gick in på blogen, men jag upptäckte misstaget nu och har tagit bort videon!

Ja, förlåt igen. :)


EN DAG I BIRSTA

Gjorde ett videoinlägg imorse men HAHA vad fult det var så vägrade ladda upp det! :) Har iallafall tillbringat dagen i birsta med mamma, en helt underbar dag!! Detta är ett smakprov på vad jag köpte idag, mer får ni se senare!


cuz' you are my heaven



OOOOHMG




PÅ SPANING EFTER

Hade lite tid över innan bussen gick så kikade in på Gina och blev som vanligt förvånad över deras snygga kollektion! Har haft ögonen på en långklänning väldigt länge nu, kan inte bestämma mig bara.. Får se om den blir min när jag åker till birsta imorgon. Såg även detta snygga linne, helt såld!! GE MIG

 


come a little closer to me


RSS 2.0