LITE AV MITT HEM

Mitt och systers teverum som under en lång tid har varit under renovering är äntligen snart färdigt. Åh, det kommer bli så mysigt. Förra veckan var vi iväg och köpte en soffa, så nu är det bara en teve, några bord och småplock kvar! Ger er en liten inblick på hur ena hörnet kommer se ut. :)
 I LOVE MAYBELLINE

Ja, jag är rätt förälskad i Mabelline New York's moussefoundation. Har köpt ännu en burk eftersom att jag -trots att det är sommar- brukar sminka mig när det är festligare tillfällen. Denna gång blev det dock 030 SAND eftersom att jag är rätt solbränd.

Lätt värt att testa
 
UNDERBAR

 

stek i solen


DAGENS LUNCH


värt att tänka på?

Okej, det här är nog ett inlägg som kommer irritera eller förvåna många (förutom cirka 4-5 stycken eftersom att det finns personer som är anledning till det kommande.) Ville bara förvarna lite som jag alltid gör innan jag börjar fundera och så med mig själv om något negativt. Jag antar att jag är den enda som tänker på detta just nu: skolan. 4 veckor har gått och det är cirka 6 veckor tills vi börjar igen. Då börjar jag mitt andra av tre år på Bromangymnasiet. Jag la märke till hur kort tid det faktiskt är kvar när jag kollade i min mobilkalender - och plötsligt kom ännu en såndär panikångestattack och tårkanalerna bara smällde till och öppnade sig. Att byta linje var något som bara grodde litegrann i bakhuvudet i början av 2012, men ju mer jag har tänkt på det ikväll desto mer självklart och naturligt verkar det. Jag älskar min linje men jag hatar situationen, och att utsätta mig själv för detta i 2 år till skulle bara vara idiotiskt. Alla sa till mig: "Ge det en vecka, sen kommer det vara över." Det var därför jag stannade kvar eftersom att jag verkligen trodde att det skulle gå över. Nu har det gått över 4 månader i helvetet, det känns som ungefär 3 år, och jag vill inte vara med om samma sak i 365+365=730 dagar till. Jag älskar några av mina klasskamrater och trivs som handen i handsken med dom, men vad ska man göra när smärtan är majoriteten? Jag gick ut i våras med ett bra humör och för några dagar sedan kom betygen som jag är otroligt stolt över. Sommaren har börjat väldigt bra, jag har lärt känna nya människor och planerar olika resemål - men allting går så snabbt. Jag har inte sökt någon annan skola och jag vet inte ens hur jag skulle gå till väga, men det börjar bli dags att bestämma sig.. Detta är bara lite små tankar som har snurrat i mitt huvud under kvällen: Ska jag flytta till en helt ny plats här i landet och hitta en liknande linje och börja om på nytt? För att må såhär, det funkar helt enkelt inte. Ajaaa, en liten tankeställare iallafall. Godnatt mina älskade ❤


KÄRLEK

STUDENTEN2012

I remember every sunset


(c) OLYMPUS E-420. Självklart är alla bilder oredigerade.

F13


Satt och kollade igenom lite bilder i min mapp på datorn och hittade några riktigt charmiga från när jag var 13. Hahha det roliga är att jag trivdes bättre med mitt utseende där än vad jag gör nu, kanske ska ändra tillbaka till det gulblonda håret, linne/tights/långkofta, diadem och snelugg? Vem vet, kanske blir en roligare människa igen med lite förändring?

Kanske lite svårt att bli 4 år yngre - men riktigt sugen på att blondera igen. SKA JAG?
 

-

Suger verkligen på det här med att hålla upp bloggen när jag jobbar, kommer ur rutinerna hela tiden. Allt ni behöver veta om helgen också är att den har varit k a o i s t i s k . Tack till världens bästa emma som alltid finns där för mig. Det är guld värt och jag vet inte hur jag skulle ha klarat mig igenom dom här två dagarna utan dig! ♥
 
                                     Såhär har jag tillbringat nästan hela min dag, hårdrock ↓
 
 
Back to work imorgon igen, sista veckan!!!!

DU VAR HAN

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå, så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt
 
 

#GATUFESTEN 2012!!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

På spotify.....

förbaskat förälskad

 

FASHION AGAINST AIDS

 

Collage by Josefine Sundberg

sjunde klass på nytt

Hittade några gamla godingar i albumet från sjuan, herregud.... :D


 
 monday

Godmorgon!

Nu är det snart dags för lite jobb igen. Gruvar mig lika mycket varje gång men efter den här helgen har jag verkligen insett hur mycket jag behöver pengarna. Ja, det verkar vara nån tjuv som har ruinerat mitt bankomatkort... Är nog även ett bra sätt att komma på andra tankar en stund, helgen var rätt omskakande och huvudet måste få vila lite.
Ha en bra vecka! :)
 


livet rullar på men jag har fastnat


Just den här kvällen för lite mindre än ett år sedan hände något som kom att förändra hela mitt tonår. Det var något spännande, ovanligt men underbart och det är känslor som ännu sitter i. Herregud vad jag vill tillbaka! Även fast jag mår bra som jag lever nu så kommer det aldrig kunna jämföras med hur jag kände då. Alla minnen, alla upplevelser och varenda sekund.

Varför njöt jag inte och insåg vad jag egentligen hade mer?

träffar mig rakt i det där jävla hjärtat

 


NY MÅNAD 

GNARPSCRUISING 2012

Med vetskapen att det kanske var sista gnarpscruisingen i år så gjorde jag tillsammans med mina underbara vänner den här helgen riktigt perfekt! Igår  -lördag-  var till och med vädret på våran sida, och grillning, god dricka och skratt har stått på schemat dygnet runt! Jag är så glad nu. ♥
 RSS 2.0