VALBORG

I flera veckor har vi planerar en Överraskningsfest för våran vän Emma som fyllde 18 igår! Det är därför jag har varit lite hemlighetsfull ett tag, men nu är det öppet och vi har haft sjukt kul! Hoppas ni också har det :)


MAJBRASA

Eftersom att det verkar vara en hel del som läser min blogg såhär tidigt på 'morgonen' så kanske jag ska skriva ett inlägg tänkte jag, för det kan bli rätt klent med det senare idag också. Jag ska hoppa in i duschen såfort mitt toabesök är färdigt, och sedan ska jag börja fixa mig inför kvällen. Vad jag ska göra: INTE EN ANING. Kan bli stan men grymt otaggad på det är jag. Det konstiga är att jag är sjukt stressad för att jag är rädd att jag inte kommer hinna. Men Josefine, chilla. Du vet inte ens vart du ska hålla hus ikväll ❤❤

Önskar att jag var liten och fortfarande uppskattade majbrasan med familjen. Men ärligt, jag tycker att det är ganska tråkigt.. Ha't bra


du var han som skulle blivit min

Jag hoppas att du läser det här nu. Jag vet inte, gör du det eller inte? Kan inte lista ut hur du är längre, vem är du? Sitter och lyssnar på låtarna du skickade till mig, Magnus Weideskog. Du träffade prick i hjärtat precis så som jag kände. Det enda jag vill säga egentligen är att du måste förstå mig, du vet varför det blev som det blev och jag skulle uppriktigt kunna säga att jag älskar dig, på ett eller annat sätt. Du ser ju, visar alla mina läsare hur mycket du betyder. Ja, du vet att jag aldrig vill förlora dig och snälla, var inte någon du inte är...






"Har provat alla knep, alla gester och alla ord
I alla filmer som jag sett, i alla sånger som jag hört
Men inget räcker till för att få dig att bli min
Du tycks vara immun, har du hört allting förut?"


-

weheartit.com

patience please


Håller på att fixar lite med länkar osv, så förlåt om det kommer se konstigt ut en stund ikväll. Jag har lagt till en kategori som heter fotografier där jag lägger upp bilder på mig själv, såsom mina foton och andras inspirationsbilder. Nu ska jag försöka orka gå igenom mina gamla inlägg och sortera lite. Tack på förhand.

MER FRÅN STUDION




+NEW+NEW+NEW+






Ny tröja, Gina Tricot. HUR UNDERBAR??

HEJ ALLA GLADA

Jag sitter i bilen på väg till en fotografering, och jag ska faktiskt stå Framför kameran! Så ja, antagligen kommer det ta hela förmiddagen så jag blir borta från teknikens värld några timmar. Jag vet inte om jag får några bilder på resultaten, jag vet egentligen ingenting alls... Vi har tur med vädret iallafall, vore synd om mig och kameran om det skulle regna..

Ha't bäst, tjingeling.


uppfärd inom kort

Alldeles för trött för att ens vara vaken nu. Stillar den värsta hungern med en omogen hård banan och går och lägger mig!

Ikväll är en sån kväll som jag saknar dig om möjligt ännu mer. ❤


BARNVAKT


EFTERM I D D A G

Sitter och smaskar på smoothien, har analolja i håret och ska snart ta en dusch. Senare åker jag på middag hos moster, har aningar om att det här för övrigt kommer bli en värdelös kväll. Vad jag ikväll göra?




lunchar på CHARM


little cup of tea


NAIL IT

 


photoshoot




I did because I love you


dags för fredagsmys

Avslutar denna softa fredag med matteplugg med min glasögonormpluggis! Jävla bra det går för oss. Och jag måste bara nämna: jag älskar dig gumsan! ❤


förlåt

Två inlägg idag, vad är det med mig? Först nationella och på eftermiddagen fotades jag i studion. Kom hem kvart över 5 från skolan och då var det full fart med att äta och nu har jag precis kommit hem från träning. Så ja, det är väl ursäkten idag. Gjorde ett enormt misstag på nationella också så om jag får ett F blir jag tyvärr inte förvånad, FAN!


sumpen idag






godmorgon alldeles för tidigt

Klockan ringde kvart över 5 imorse, seriöst? Hur tror dom att man ska kunna tänka och samtidigt skriva en bra nationellauppsats kl 8 på morgon? Hungrig som en varg (säger man så?) är jag och jag har en väska som väger bly.

Lycka till till er andra gymnasieettor!


vilket avslut, vilken dag!


lovelovelove<3

Idag när jag stod och lagade mat så kom mamma hem med efterätt, nämligen en hel låda med glass från glassbilen! Haha, skrattade lite av tanken faktiskt, inte köpt glass på minst 6 år därifrån, men idag lyxade vi till oss med efterätt minsann! Min älskade hollywoodstrut.




bloggtips

Tänkte ge er ett litet bloggtips, från mig till er där hemma som inte kan nöja er med att läsa min blogg utan också letar efter en udda killblogg! Denna kille heter Nisvet Suljic och är en riktig se-bra-ut kille som har sin egna stil och fantastiskt självförtroende. Jag personligen har pratat med Nisvet några gånger och han är hur trevlig som helst, sådär charmig!


Han började blogga på nattstad (tror jag?) i Februari i år för att sprida hur han lever sin vardag i Halmstad, som han blandar med massor av mode, kloka texter och musik! Det är något speciellt med hans blogg, och det har även visat sig på statistiken - 90 000 unika besökare på 2 månader? Haha jag har bloggat i flera år och aldrig varit i närheten av något tusen...

Kolla på honom!!! Jag vet att alla tjejer där ute som läser det här kommer trycka på den här länken typ... nu. GO FOR IT!

http://www.nisvetsuljic.se/

OH MY GOD








I BILDATELJÉN


white ajjfåån

Bläddrade igenom mina 993 bilder som jag har på telefonen, och det här var andra bilden jag tog (den första var på en jambomacka och en cola såklart;). La märke till hur v i t telefonen var då, saknar....❤


godnatt










Efter en grymt jobbig dag med nationella, gym och konditionsträning så är det snart dags att säga godnatt och avsluta dagen. Men först: Prova mitt nya te med två kex, mummaaaa!

en äkta bloggare

Är man en riktigt stor och snygg bloggare om man putar med läpparna på bilder eller? Jag fattar inte. Och jag ska inte säga så mycket för jag vet att jag gör det själv, det går liksom inte att få tillbaka läpparna till normala igen och samtidigt få det att se bra ut? Dock ser jag ju att vissa går runt så irl också, i skolan tillexempel, HELA TIDEN. Det fattar jag verkligen inte? Skulle ju kunna ta upp massa exempel men då blir det väl massa tjafs. Men bara allmänt nu då, varför gör man det? Sen försöker jag väl hålla till en måttlig nivå och inte trycka upp läpparna i kameralinsen som man ser vissa gör. Blev tillsagd senast för några timmar sedan, så tänkte att jag ska ta några putisar, och sedan verkligen försöka att låta bli!






Mina resultat nedan blev inte som önskad som ni ser. Jag försökte verkligen...

hahahahaha förresten↓



HEY, I HEARD YOU WERE A WILD ONE


UNDERSKATTA ALDRIG









Har blandat färdiga och mina egna collage från jc's sortiment.
Underskatta dom aldrig, och visst är ginatricot kung iår, men jc då?!

ÖVERTID

Sitter på stan och chillar livet, jag har massa människor runt omkring mig och jag är fräsch och pigg! Eller så sitter jag ensam i skolans bibliotek, svettig och utmattad efter ett gympass på idrotten. Väntar på skjutsen hem som avgår om 23 minuter, så tänkte att jag lika gärna kunde fördriva tiden här med er läsare än nere i entrén själv och se ut som ett mobb-offer. Fast justja, jag är ju ett..

Ska försöka pyssla ihop ett collage med snygga killar, annorlunda myrstackar eller kanske lite fashion. Lutar åt det sistnämnda. Ha't bäst


UPDATE: Lokan var helt amazing.


SVENSKA NATIONELLA





Sitter i skolan och laddar upp inför nationella provet. Hoppas verkligen att hjärnan fungerar som den ska idag nu då, men eftersom att jag vaknade halv 6 är det lite osäkert... Har med mig lite uppfriskningar iallafall.

Någon som testat Lokas nya smak Jordgubb och Lakrits? Lite nojjig över den men lonkan sa att den var god så!

bra dag

Upp emot 200 unika besökare idag??! Whääät, I LOVE YOU allihopa!!! ❤

image description


något i min smak

Hemkommen från ett zumba-pass precis. Svängde in på affären på hemvägen och handlade lite smått och gott, bland annat det här↓! Känner att det är dags att jag hittar någon nyttig frukost som passar mig, för jag är aldrig nöjd... Får hoppas att dom här duger ett tag nu. Dock lite nervös för all frukt - särskilt bananen - eftersom att torkade frukter inte är riktigt min grej. Uuueh, Ted Gärdestad spelas och jag sätter mig och smakar en tugga!







Min älsklingssida picnik.com har lagt ner också, så nu återgår jag till oredigerade bilder igen som för några månader sedan, men lika bra är väl det!

Ha en fortsatt trevlig kväll :)

varma somriga godingar










MAGGIEBLOM @ youtube



Vill hjälpa min underbara vän Magda att få ännu mer visningar på hennes otroligt roliga filmklipp som hon och hennes familj har gjort. Åh, har sett den 5 gånger idag och skrattar fortfarande lika mycket! Och Magda, vi ska hitta en pojkvän åt dig. HAHAHA

GIVE ME #ginatricot


goodmorning monday

Hur kommer det sig att det alltid är fult väder när jag vaknar, att jag misslyckas med mig själv varje dag och att jag lyckas sätta mig bredvid småkillar i bussen som skriker och bråkar? HUR??! Har dålig inställning -jag vet- men jag känner ingen livslust alls idag. Har för övrigt haft en riktigt grym helg!

En bild från arkivet, luggen såg ju branog mycket bättre ut där iaf... :(


sorry killar

He-he-he, till er som tyckte att det var lite konstigt att jag beställt så fula underkläder - det var ett skämt. Såg dom i en tidning imorse och kunde inte låta bli. Trodde faktiskt att jag skulle få nedlåtande kommentarer pga det, men icke! Folk har fattat att man får leva sitt eget liv. :) aja, det var iallafall ett rått skämt, rätt hemsk var den...


❤ första pizzan på flera månader


INTE ATT LEKA MED

Alltså det där träningspasset.. Svetten bokstavligen Sprutade ut, kroppen är helt omtumlad och helst vill jag bara gå och lägga mig och vila. Känns otroligt bra att jag pushade mig själv till max och att jag överhuvudtaget åkte dit! Nu är jag nyduschad och åtminstone något fräschare och ska åka på ett möte. Typ något åt den här stilen är hur jag känner mig nu!


nervööös

Ordnade en stor frukost till mig imorse, eftersom att jag har EFIT klockan 12. Spillde dock vatten på mackan men ska nog klara mig ändå. EFIT står för effektiv, funktionell, intensiv träning (om jag minns rätt), så jag kan nog räkna med att vara nära spyan efteråt.. Wish me löööck

 


HETAST I STAN

Precis klickat hem denna coola bodyn, längtar tills jag får prova den på! Är den snygg så beställer jag nog en röd också! :-)

Vad tycker ni?


totalslut

Ja, ni har ju själv märkt att det inte har blivit något bloggande idag, men jag var kvar hos Magda till 4, och sen jag kom hem har jag bara duschat och legat i soffan med mitt täcke, en stor skål fruktsallad och jönssonligan-filmer. Med andra ord har jag varit otroligt seg idag, men det var det fasen värt!

Godnatt mina sköna! ❤


#FRUKOST


NU KÖR VI


LETS DO THIS

Okej, rätt sönderstressad sitter jag på bussen påväg till stan, igen. Kom hem från skolan för två timmar sedan så sen dess har de varit full rulle med packning, duschning och lite fix. Och nej , har inte något smink på mig ännu eller så jag får fixa det hos Magda!

Önskar er alla en bra kväll och en skön helg, ikväll ska jag festa med bra människor hela natten lång!


FRUKOST


träningsnarko <3<3

Kvällens bodypump-pass var det jobbigaste i mitt liv tror jag, fyfan.... Efteråt ville ledaren ha några försökskaniner på bodycombat, så varför inte ställa upp? Andra gången i mitt liv jag testar på det nu, och det är så sjukt roligt. Jag tränar redan motionsgympa, zumba och bodypump, men combat ska definitivt bli med på listan! Får se om jag vågar mig på att börja med det till hösten, eller varför inte redan till sommarn?

Som ni kanske förstår så är jag död nu. Iallafall lite halvt. Nu är nog godiset från igår borta iallafall, har jag inte träningsvärk i helgen så jävlar!! Haha :D

haaaaaaaaaaaaaaaajaaah


OOOUFF




I detta nu är jag på väg till träningen för att bygga lite muskler sådär som varje torsdag, ingen anar hur stark jag har blivit! ;) Ni ser ju på bilden, mina armar var typ hälften så smal för ett halvår sedan. Mätt som ett as är jag så får se hur det går. Kom igen nu brynäs, tror på er nu!

 


när jag lagar mat...




JAG KÄNNER EN LÄNGTAN TILL DET SOM INTE FINNS


Som sagt...

Linnea är bäst, verkligen! Hon har suttit med maccan och fixat med min blogg eftersom att jag inte blev klar igår. Hoppas ni tycker det är roligare att läsa nu när jag förhoppningsvis kommer kunna lägga upp större bilder :)


Hon förtjänar en länkning! Läs hennes grymma blogg här.


LINNEA ÄR BÄST



så kär man kan bli i en låt


SMÅÄNDRINGAR






lill-lördag

Var på ica och handlade lite nyss, och bestämde mig för att jag förtjänade lite gott en kväll som denna. Energidrycken var typ det äckligaste jag någonsin druckit (förutom Jimmys mojitos) och jag har redan ångest av godiset trots att jag inte har ätit något än... Imorgon är det hårdträning som gäller, varför kan jag inte skärpa mig?! Usch, nu öppnar jag ploppen. </3









testingtesting

Hallåhallå, håller på att ändrar massa inställningar i både stilmallen och kodmallen, så ursääkta om det kommer se rätt galet ut här ett tag om ni går in just när jag håller på att justerar grejer.

Aa, var väl allt för nu. Nu ska jag försöka flytta länkarna, suck.....

UPDATE: I min nya kategori (o)hälsa kommer jag lägga upp inlägg som handlar om allt från nyttig mat och träning till kakbak, fika på stan och annat jag tycker passar in på temat ohälsa.

heltäckande

Bär solglasögon istället för smink idag, haha. Ska försöka fixa det på skolan, så jag inte behöver gå runt i skolan och se såhär cool ut hela dagen!

För övrigt tror jag att det blir en bra dag, känns liksom i luften. :*


blogfollow

Måste ju säga att det känns helt okej! Instagram @ jossisundberg för er som vill vara lika cool och följa mig som denna snygga bloggare! :)

 


bort med skiten

Sticker och tränar trots att jag har noll ork och hellre skulle kolla på hockey. Jag hejjar på er Brynäs! ❤

Nu ska skiten bort = skellefteå & fettet.

 


mitt afrika - konstutställning

Ja, det här är alltså bilderna jag tog från konstutställningen tidigare idag! Temat var 'mitt afrika' med olika tavlor och skulpturer av afrikanska djur. Jag vill bara uppmana alla er som bor i Hudiksvall eller i närheten att gå på den här utställningen, det är sista veckan den har öppet nu och hon håller till på 316Kubik inne i stan.

Bilderna gör absolut inte verkligheten rättvisa, men till er som inte har möjlighet att se det irl får nöja sig med det här! :)






rätt svårt att fatta att denna är gjort i blyerts va? ↑
















Skaparen - konstnären - till dessa verk är Katarina Stense, en 19årig tjej som går på Bromangymnasiet och haft detta som projektarbete. Kan inte säga mer än Bra Jobbat, en sjuk inspirationskälla!

SAY WHAT?

Snö i april? Okej, rätt vanligt tidigare år men 2012? Det var ju grönt på marken och blad på träden igår...




tititisdag

Helt okej dag idag, trots tre jobbiga lektioner innan lunch - som inte ens blev en lunch. Vi skulle nämligen ner på stan och se en konstutställning så vi hann inte få i oss något, men det har vi nyss återgärdat på waynes coffee! ❤ det var iallafall helt underbara verk som tjejen hade skapat, jag fick tillåtelse att ta bilder så ska försöka få upp några här senare!

 


GODMORGON världen


lets z o o m b a a

Sitter i soffan och försöker ladda upp till träning, är egentligen skittråkigt men jag gör allt för att få bort kroppen. Efter det här jävulslovet har jag även fått tillbaka sockerberoendet, så it's time to göra någonting! Suck, nu ska jag tagga vidare.

 


TIME TO MAKE A CHOICE


brynäs&fotvård


jossi tipsar

Vill ni ha ett tips på riktigt vidriga flingor? Köp dessa! Gillar ni flingor som luktar rätt gott men har en smak som ger en spykänsla blandad med ångest är dessa perfekt för er. Jag tog tre tuggor och sedan slängde jag hela skiten, fyfan för nyttiga flingor.....

 


VÄRMESKYDD

Det var någon läsare för ett tag sedan som frågade vilket värmeskydd jag använder, och he-he-he.... Jag har varit lite av en elak bov mot mitt hår eftersom att jag inte har använt värmeskydd över huvud taget tills för bara några veckor sedan.. Dock så är ett av mina största intressen att platta, våga, locka och mixtra mycket med hår för att få fram snygga frisyrer, så egentligen borde jag alltid ha använt ett jättebra skydd. Nu använder jag iallafall Studio Silk&Gloss från L´oréal Paris, som håller upp till 24 timmar.

Jag har hört väldigt blandad kritik om den, själv märker jag faktiskt inte så stor skillnad eftersom att jag ändå har ganska glansigt och mjukt hår - men man känner sig 'duktig' och nyttigare mot sig själv, och dessutom så luktar den väldigt gott! :) Jag köpte det på H&M för ca 70 :-




Jag gillar inte att föna håret, just för att det sliter så otroligt mycket, så jag låter det självtorka på kvällen och under natten. Men om jag vet att jag vill platta eller locka det dagen efter så gör jag såhär:

Efter duschen så handdukstorkar jag håret ganska väl så att det inte droppar vatten.

• Jag lägger en handduk på golvet eller lutar mig över badkaret (pga. hur halt det blir på golvet annars) och sprayar värmeskyddet i håret, jämnt fördelat.
Jag tar oftast extra mycket på topparna.

• Sedan kammar jag håret så att jag känner att sprayen har fördelat sig väl, och sedan är det marsch isäng om jag inte bestämmer mig för att föna det.

Nästa dag känner man hur
mjukt håret verkligen är, och jag kan platta det med gott samvete!


hemgjort är bäst

Nyss ätit ett X antal av mammas nygräddade mackor. Var nog flera år sedan hon gjorde dom sist, och speciellt för mig som egentligen slutat äta så himla mycket bröd var det extra gott! Hemgjort är nästan alltid bäst, och det är alltid billigare.   Kanske skulle lägga ut receptet här på bloggen? Faaast, då blir det ju inte mammas hemliga tekakor längre.. ;)

 



SUNNY SUNDAY

På en gång när jag kände solens heta strålar tränga igenom min gardin och väckte mig för ca en timme sen bestämde jag mig för en powerwalk! Nu är jag strax på väg, så fort tänderna är borstade! Testar mitt nya träningslinne från Newbody idag också.

Ut med er också, läsare!

 


bjuden på middag!

Sitter hos min vän Emma och blivit bjuden på mat! Jag har nu ätit langos för första gången i mitt liv, och det är definitivt inte sista gången! :) Nu har hon även bjudit mig på B&J, framför oss står en godisskål fylld med godis och hennes mamma har en cheesecake på verandan som snart är klar.. Hur ska denna kväll sluta?! Jag kommer rulla fram närmsta veckorna...

 


e f f e c t s

 

 


+NYTT I SAMLINGEN





Förra helgens inköp! Den här gången blev det ett par blåa converse, låga den här gången eftersom att jag redan har två höga - perfekt till sommaren! Riktigt nöjd är jag. :-)

där kom det

Det har gått så jävla lång tid och otroligt fort, känns som månader bara varit veckor. Att bara se dig. Hjärtat hoppade till några slag bokstavligen och varje gång jag tänker på det, alltså åååh! Jag visste att jag skulle behöva träffa dig någon gång och jag trodde att jag var redo, men icke. Arg bara jag tänker på att jag Visste att detta skulle hända men jag lät det hända, och jag lät det fortsätta bara för att må bra för stunden. Och jag mådde bättre än bra, det var underbart. Värt dom stunderna för att sen förlora dom, sin bästa vän? Nej. Jag vill att det ska vara lika självklart för oss som förr att träffas, utan konstigheter och hjärtklappning. Jag vet även att du mår bäst såhär och det håller mig vaken en natt som denna, att du klarar dig utan mig men att det inte är ömsesidigt.

Där kom ett sånt här inlägg som inte skrivits på länge, men ibland spricker allt. Godnääjt


fredagsmys

Tog en epatur till Bergsjö med killarna och köpte en sallad. Senare satte vi oss vid stranden med några öl och grillade lite, blev en hyffsat bra fredagkväll trots kylan! Dålig uppdatering idag men den bjur' jag på, hähä!


coffee fashion & air




ONE A'CLOCK

Okej, det här sög. Jag har ställt klockan igårkväll så att jag skulle vakna någorlunda tidigt idag. Jag snoozade, snoozade igen och sen stängde jag av den. Vid elva vaknade jag om men somnade igen och nyss vaknade jag en tredje gång. Jag som hade så många planer för idag, hela dagen är bortblåst. Nu sitter jag i soffan och är arg på mig själv, kommer antagligen inte få något gjort idag.


TORSDAG MED BÄSTA

 

 


tolfte i fjärde





 

Stressad som få.... Måste sticka nu, hoppas dom här bilderna duger för dom togs på ca 30 sekunder! Måste fara, hörshej. <3

DET BLEV FEL!

 


EN HISTORIA

Föreställ dig att du har (om du inte redan har) en storasyster som fick börja tatuera sig för 1 år och 3 månader sedan och redan lyckats skrapa ihop tre tatueringar på sig. Hon ringer dig för att hon ska hämta dig hos en kompis och säger: nu åker jag från harmånger.
Du frågar: va? Vad har du gjort där?
Hon svarar: jag har ju tatuerat mig?
Du säger förvånat (eftersom att hon är bra på att hitta på saker): va? Du skojar?

Konversationen fortsätter när ni sitter i bilen och du säger: jag tror dig när jag ser den!!
Hon berättar att hon först hämtade sin kompis i näsviken -vilket är ett antal mil från där ni bor- åkte till harmånger och bjöd kompisen och sig själv på en varsin tatuering. Eftersom att hon hade med sig för lite pengar åkte hon till Hudiksvall, tog ut mer pengar, lämnade av kompisen och åkte tillbaka till harmånger och lämnade resten av pengarna. Sedan åkte hon och hämtade dig. När hon bestämde sig för detta? Nån timme innan det skedde.

Skulle ni trott henne? FÖR DET GJORDE INTE JAG. Men när vi kom hem tog hon av sig tröjan och där under plasten satt den. Nu har jag precis tvättat den åt henne, smörjt in och plastat om den, och den sitter där. Fin som attan! ❤ ni kanske inte tycker detta verkar konstigt alls men tro mig, det mest impulsiva hon gjort..


scary gnarp

Älskar att stå ute själv på byn efter att ha varit med om värsta spökgrejen hos min kåmpiz! Ha det bra , hoppas jag överlever.


IPHONE

Off till världens finaste Catrine nu! Blev ett iphoneinlägg ändå, blöööh.


love the life you live, live the life you love




FRUKOST (lunch?)




dagens andra

 

Hemkommen från träning precis och tänker få tillbaka energin igen med en smoothie, dusch och sedan lite sömn. Eftersom att jag annars håller mig till lättyoghurt, en banan och några jordgubbar så tänkte jag spetsa dagens andra smoothie med passionsfrukt! Eftersom att det är en av mina favoritfrukter så tänkte jag: Varför skulle den inte passa in?

Har tagit första klunken och smaken är underbar, dock lite jobbigt att passionskärnorna inte mixades sönder så att man måste tugga sönder dom..


♫ somna bredvid dig


Y E L L O W




I WANT YOU, HE AND HIM


så gott som ny

Pappa väckte mig och sa att han hade köpt ett nytt modem och kopplat in det nu, så att jag kunde testa om det var någon förändring. Hahah herregud... Tror aldrig att den här stackars datorn har varit såhär snabb nån gång, och allt var modemets fel.... Aja, nu duger den iallafall gott och väl och Ä N T L I G E N kanske jag orkar blogga från datorn igen! Iphonebildernas tid är förbi, eller? ;) Firar detta med en kall smoothie till frukost.


godnatt då bitches

Spelade in ett värdelöst videoinlägg nyss, men kom på mig själv med att jag förmodligen skulle ångra mig imorgon om jag la ut det. Trots att jag är spiknykter så känns det som att jag hällt i mig alkoholhaltiga drycker av något slag i min ensamhet ikväll, det skulle åtminstone förklara mitt humör bättre än vad trötthet gör. Aja, antar att för lite sömn kan orsaka galenskaper ibland också.

Behöver någon att sova med som kan lugna ner mig, orkar inte med mig själv just nu. Sveriges snyggaste tjej kenza sover med sminket på tydligen, såhär söt är jag när jag sover. ❤


SKÖNt va?


TACOS ❤

 

 


loveLOVElove


sämst ällä?

Efter att ha haft nyttiga morgnar med äckliga frukostar i flera veckor tyckte jag verkligen att jag skulle unna mig en macka idag! Det var nog en dålig ide, jag vet inte ens hur man brer på smör längre?

Och ja, det här lär väl vara det mest intressanta som händer mig idag.

 


FACEBOOK

Tio nya gillningar och jag blev jätteglad, detta såg jag. Nya favoriten?


P A R T Y all night


summer of '11


MA' DINNER

 


DÖÖÖÖ

Får nå fel på datorn snart!! Suttit och klippt ihop ett collage för att ni ska slippa med dessa tråkiga iphonebilder, men går det att ladda upp dom? NEJ. Dagen har bestått av en promenad och irritation på detta. Ger upp och lägger mig i soffan och andas en stund.

P E A C E


BEFORE ELEVEN

 

 

 


trevlig middag

Gjorde ett videoinlägg som förklarade min natt, morgon och resten av min dag, men det vägrade laddas upp och orkar inte kämpa för det...

Sitter iallafall och babblar med familjen och mosters familj nu efter en god middag för att fira mamma! Alltid lika trevligt med dessa människor, har skrattat så att tårarna rann och magen krampat. Bilder just nu:


dagen efter

Under mina år som jag har känt dom här människorna har jag åkt epa i mjukisbyxor, jag har varit oduschad och inte bärt något smink och håret har suttit i en ful knut. Eftersom att jag tycker om dom så pass mycket så har jag inte brytt mig så mycket - MEN NU ÄR FAN GRÄNSEN DRAGEN. Jag har sovit i en 1,5meterssoffa i kläderna från igår pga hur kallt det var, och sminket ser ut som när jag var 8 år. Eftersom att jag inte hade druckit riktigt sen nyår är inte magen och huvudet riktigt som den ska idag. Den här bjuder jag jävligt mycket på:


slut på kvällen?

Sitter i soffan med 5 personer som fortfarande är kvar här hos Patrik. Har nyss smällt i oss chips och tobleronetårta bara för att fylla magen med något annat än vätska. Lär inte komma isäng än på ett tag men musiken har sänkts ner och tempot har lugnats ner. En bild från början av kvällen, och sen blev det bara värre!


LÅNGFREDAG


LUNCH❤


 


BIRSTA SUNDSVALL

Spenderar min dag här! Hoppas på mycket shopping men med tanke på mitt kontosaldo lär det inte bli alltför mycket..


omgash somsagt



Haha jag vet att jag trycker ner mig själv som satan genom att göra det här, men jag bara måste.... Satt och tittade runt på gamla bilder som fanns på datorn och hittade den här! Tror aldrig jag skrattat åt mig själv så mycket som jag gör nu, jag kom till och med ihåg när jag gjorde den här bilder - paint is ma' friend you now!

Näe fyfan, godnatt på er!

ta hand om sockerberoendet

Ni tror inte att det tog emot branog att inte äta? Jo, det gjorde det! Möttes av denna skålen som stog på köksbordet som egentligen var till för eventuella påskkärringar men som aldrig kom, så vad gör man nu då? Hade dock varit och tränat ett spy-pass precis så jag lyckades stoppa mig själv och mixade ihop kvällsfika istället! Nån som vill ha får gärna komma hem till mig och äta lite, men räkna inte med att jag kommer kolla på!








Lyckats varit utan sån här skit ett bra tag ändå bortsett från tårtan igår, tror inte nån fattar hur svårt det är att bli av med mitt sockerberoende. Ja, jag har nog ett. Kanske borde göra ett blogginlägg om det och förklara hur det kliar i mina fingrar och hur det vattnas i munnen? Det återstår att se!




DAILY

 

Har använt det nya linnet trots att jag sa åt mig själv
att vänta med det en stund tills våren närmar sig mer, men..
JAG ÄLSKAR DET, can't help it liksom.


birthdheeej


 

Bilder på mammas presenter från mig och familjen.




~

Ville förklara mig lite varför jag inte har bloggar idag. Torsdag idag = skärtorsdag = sista skoldagen innan lovet. Kände för att kämpa den här sista dagen innan det blir en veckas vila, så koncentrerade mig på lektionerna och lät inte bloggandet störa. Avslutade dagen med att skriva ett matteprov och måla en stund i ateljén med min favorit. Hemma om en timme så ska försöka fixa nån bild på dagens kläder!

Glad påsk på er :)


sweetdreams


GÅRDAGENS TÅRTBAKNING ála jossi


NELLYINSPO


FÖDELSEDAG

I köket sitter mamma och äter frukost, så nu sitter jag några meter bort och bloggar och ska snart tassa bort till henne och ge min första present!

Grattis mamma, jag kommer aldrig sluta älska dig. ❤


KVÄLLSFIKA


TRÄNINGSTISDAG

Avslutade skoldagen med idrott, nyss hemkommen från en powerwalk (dock onödig) och nu ska jag snart åka iväg på en timmes pass igen! ❤ Mindre än halvvägs började det snöa och hagla -såklart i motvind- och drog på mig ett fett skavsår och smärtan kom tillbaka i knäet också. Det skiter jag dock i, nu är jag på gång och inget ska få hindra mig från att få beach2012magen!


ICASHOPPING

Hade ju typ kommit överens med mig själv att jag skulle sluta blogga med tråkiga dåliga bilder, men nu kan det inte hjälpas. Står med en hörlur i örat och lyssnar på uttjatad musik, lutandes mot en vagn med matvaror i. Just nu väntar jag på en mamma som förmodligen glömt bort att vi skulle handla och åkt hem istället. Se på fan, i detta nuet kom hon!


1 year from now


bonne journée


mer från idag


Bilden är från Linneas blogg!
Hon hade med sig sin kungcanon så in där för bättre och snyggare bilder från idag!

tidigare idag ❤


end of story

Slut på skolan, slut på irritationen och början på en bra eftermiddag! Sitter på bussen och rullar snart ner mot stan för nån timme på stan med en underbar vän! ❤

Ska försöka komma ihåg att ta några bilder!


bloggtips

Någon som har sett den här filmen och tycker den är sevärd? Funderar på att offra slantar jag inte har för att se den här på bio, ge respons!!


tja april

Ny månad och ja, såklart! Jag har inte piercat läppen, tyvärr! Det var en låtsaspiercing jag har. Tycker det är galet snyggt men jag vågar dock inte - skulle antagligen ångra mig eller så slutar det med att jag har stål fulla ansiktet! Sofie, Sofia och Izabelle avslöjade mig, grattis tjejer! :)


Börjar måndagen och veckan med tre modebilder på denna otroligt söta 14åring som finns på lookbook!


true shit


piercingen



 

Nu sitter den där! Gick hur fort som helst att trycka igenom nålen,
och känner mig inte det minsta svullen heller (än)!
Lätt värt dom 400 kronorna jag la ut på det.
(Bilderna tagen med en dålig digitalkamera = dåliga bilder,
ska försöka fixa en bättre imorgon!)

 


nya naglar

 


NJUT AV MIN SMOOTHIE








En skål frysta jordgubbar, en banan,
några dl lättyoghurt
och hux flux
så har man min enkla, nyttiga smoothie!

klarar jag det?

Ligger i sängen och ska ner och äta frukost snart. Kommer antagligen vara det enda jag kommer kunna äta idag, jag vet faktiskt inte? Om några timmar åker jag alltså mot storstaden hudik och trycker en nål genom läppen, dör av rädsla. Wish me luuuck!


NORLIE&KKV



Jag ville också se deras spelning på Gossip ikväll..
Kan knappt bärga mig tills jag fyller 18, då ska mitt liv börja på riktigt!

RSS 2.0