27september




VACKRASTE

 

SOM EN GAMMAL GOSSEBJÖRN

För ett tag sen frågade mamma mig: "Men alltså, har den här verkligen någon funktion längre?", också höll hon upp min hårborste.. Jag har extremt svårt att skilja mig från saker, oavsett om det gäller människor eller sista godisen i godiskålen, och den där borsten var ju så skön och så mjuk och så bra och framförallt så gammal.. Tog dock förnuftet till fånga och gick på stan för att köpa en ny igår - och kolla! En exakt likadan, vem hade kunnat ana? :')
 








KICKS, 85:-

TRÄNAR BORT GÅRDAGENS FETT


the best of saturday




Bjussade mamma och pappa på tacos när dom kom hem från Sundsvall tidigare ikväll, väldigt uppskattat! :) Insåg även själv vilken jätteportion jag gjorde, och nej - det fick inte plats i tortillan...

Nu sitter jag hemma hos bebo och ska tillbringa resten av kvällen och natten här! Riktigt mysigt. Ha en fortsatt bra kväll!

FARFARFIRANDE




TORSDAGSFIKA

Efter skolan idag stannade jag och Sara kvar och träffade Daniel och Philip. Tog min premiärfika på kaffebaren och åt godaste kladdkakan, fyfan!! Får bli en promenad idag för att försöka få bort den igen, jag måste skärpa mig nu... MOTIVATION TACK.

 

SOMEWHERE OVER THE RAINBOW







 

Deppade ihop igår över att det regnade så gräsligt mycket, men när årets sjukaste regnbåge kom fram slutade jag klaga. Detta var den finaste dubbel-bågen jag någonsin sett, otroligt klara och starka färger så att man till och med såg varje streck av varje färg! Saknade dock ett vidvinkelobjektiv igår så att jag kunde få med hela bågen, menmen.. Nöjd ändå! Bara några små kurvor -och nivåerredigeringar.

MIN FAMILJ KOMMER HEM

Några av er som känner mig kanske vet att min syster har flyttat för ett tag sen. Eftersom att hon alltid varit och alltid kommer vara som min bästa vän var det rätt svårt och riktigt tråkigt, men samtidigt är jag så otroligt glad för att hon lever mitt drömliv nu och att hon mår bra! :)

Idag kom hon hem och åt middag med oss, vi fikade lite go'fika och har pratat i flera timmar!  Åh vad jag älskar dig. Du är bäst!
 






Tror dock inte att hon tyckte det var lika speciellt att komma hem (till Gnarp) som jag tyckte att det var! 

The Popinator

Haha, jag måste bara visa något som jag hörde talas om för ett tag sen!
Enligt dom själva är det "världens bästa uppfinning", men själv är jag tveksam asså... Herregud! :D
Aja, ta en titt själva och avgör: Skulle du vilja ha en popinator?


 



KVÄLLSKURERING

Idag var det någon smart jävel som tyckte att vi skulle ha ute-idrott sista timmen i regn-hagel, vilket inte var så populärt för min redan smärtande hals. Eftersom att jag var ensam hemma en stund ikväll passade jag på att njuta lite i min ensamhet med kokhett te och en ännu varmare filt för att ta hand om halsen på bästa sätt, underbart!










Ska vi mysa?

 

OH NO, IT'S MONDAY

Godmorgon! Antar att jag inte är den enda som har måndagsångest, en heeel vecka tills det är hel igen! Aja, kan iallafall tröstas med att jag sitter på bussen nu på väg till skolan eftersom att jag har fetaste sovmorgonen på måndagar! Rätt skönt måste jag säga, ni får en söt bild på hur jobbig jag känner mig idag oxå efter 4 timmars sömn!


time for some workout

 

morgonens mumsbit











TOMORROWLAND - aftermovie




Nog för att det också duger, men fuck yran, P&L och allt det där just nu,
FYFAN VAD SJUKT MÄKTIGT. Ett måste innan man dör? Ja

höstförberedelser

Var i birsta och höll chipet hett med mamma idag! Det jag sökte efter egentligen var bl.a. en skinnjacka, men med tanke på hur kall den här hösten redan är så kände jag faktiskt att det skulle vara sjukt bortkastade pengar. Hittade dock denna älskling istället och slog till direkt! Riktigt nöjd  :)
 








Höstjacka, CUBUS

en sån där dag

Ååååh, gillar inte såna här dagar. Tänker bara tillbaka och "varför gjorde jag inte...." och "hur kunde jag ha..." snurrar i mitt huvud hela tiden. Såna här dagar känner jag mig värdelös, bortkastad, trampad på, rätt blåst faktiskt. Såna här dagar kämpar jag emot ångesten och hatet över livet. Det här är en sån här dag då jag MÅSTE fortsätta påminna mig själv om att Shit Happens Förfan, att jag mår bättre utan människor som trycker ner mig, jämför mig med andra och som inte kan acceptera att människor är sig själv.

Jag älskar dom som stått bredvid mig hela vägen, alla fina vänner jag har och världens bästa syster. Ibland händer det att jag känner såhär, att jag inte klarar mig utan dom längre, men då tänker jag på er och alla fina minnen ni skapat tillsammans med mig sen mars 2012 och jag ler av tanken på att jag faktiskt har dom allra underbaraste hjärtana runt om kring mig. Ni är värd guld.
 
 
 
Förlåt för detta inlägget också.

SKÅL


KAKBAK

 

ÄNTLIGEN!!!!

 

FUCK THIS, I MOVE FORWARD

Ger er ett sista inlägg som sextonåring. Hahahah fett coolt! XDDD okej orkar inte med mig själv.

Det här senaste året har sugit bra rejält iallafall, så hoppas att mitt sista år innan frihet blir några steg bättre åtminstone! Godnatt!


I'M SEXY AND YOU KNOW IT


ÄNTLIGEN!!!!!!!

Men det var väl fan på tiden! För första gången på flera månader fungerar det äntligen att skriva ett inlägg med blogg-appen!! Förut har den bara crashat när man tryckt på 'skriva inlägg', och jag har försökt ungefär varje dag utan framgång men nu jävlar. :) Bjuder på en finingbild från gårdagens kräftskiva bara därför.


RSS 2.0