These will be the years

 

PLOGPINNAR OCH P3

Dom senaste två dagarna har jag jobbat och visst känns det bra att tjäna pengar men jag är riktigt förkyld så det var otroligt jobbigt med. (Shit vilken äckligt jobbig mening det där blev? :s) Så eftersom att jag bestämde mig för att vara ledig resten av veckan och njuta och försöka bli frisk under resten av lovet så körde jag på en unna-mig-själv-kväll ikväll! Jag tog en varm, lång dusch och dukade sedan upp brieost, marmelad, te och lite annat gott! Mycket välbehövligt.
 



 

NATURLIGA HÖSTBILDER








Var ute med kameran för första gången på väldigt länge imorse. Detta är anledningen till varför jag är emot redigerade bilder - med lite fix och trix med bländare och slutartid så kan man få det såhär om man använder det naturliga ljuset, utan att varken ändra kontrast eller färger! :)

SKÅÅÅÅL

 

SJUKLINGFRUKOST

Aa det kunde man ju förstå! Såfort kroppen känner av att jag kan ta det lugnt och har lite lov så smäller det till och jag blir vrålsjuk! Kunde inte svälja och skallen kändes ihoptryckt när jag vaknade. Självklart hade jag stora planer för kvällen och allt verkade bli inställt. Men vafan, ikväll satsar jag allt!
 
Började med en te-frukost för att kurera mig lite!
 





FAVORIT I REPRIS




Hade egentligen inte tänkt träna idag, men eftersom att planerna inför den första kvällen på lovet står helt still så kan jag lika gärna få ur mig lite fett och en gnutta ilska på gymmet. Har ju börjat på Friskis&Svettis nu för er som missat det. Slutar dock om 3 timmar så jag läre ju plugga arschlet av mig tills dess!

Ha ett trevligt höstlov förresten :)





STIFTELSEN

Egentligen så lovade jag mig själv att gå och lägga mig direkt efter Bonde söker fru, men jag måste bara lägga upp den här först! Ge den ett par 3 gånger och sedan lovar jag att den bara blir bättre och bättre ju mer man lyssnar. Hörde den för första gången idag och har väl redan lyssnat på den ungefär 20 gånger... Jag är kär. ♥


 
 


Behöver inte säga dom orden
Jag vet att jag mår bra idag
Allt jag vill känna nu är solen och dina andetag

AVKOPPLING EFTER EN BRA HELG



Har verkligen haft en bra helg. Bilåkning, donkenmiddag, bio, hemmakvällgodis, möljenhäng, skitsnack, öl, vänner, hårslingning, träning, fika och städning. Vad mer kan man begära liksom? Ikväll slänger jag mig nöjd i soffan med gi-äppelpaj och solsidan. Puss

BLONDIE

Vilken dag! Först åkte jag in till hudik med mamma för att träffa min syster en stund. Vi gick på kaffebaren och tog en mysig fika innan jag åkte vidare till friskis&svettis för att träffa sjukgymnasten. Vi satte ihop ett träningsschema till mig och sedan gymade jag en timme. Känns bra att ÄNTLIGEN komma igång igen! :)

Nu är jag hemma hos bästis och drar ett par slingor i håret på mig igen, kände att det inte dög att ha cirka 5 slingor i hela håret. Hoppas att jag trivs i detta nu, är ju faktiskt sugen på att satsa på blondt till sommarn. Blond, vältränad och 2 månader ifrån myndig - kan det vara så att sommarn2013 blir en bra sommar trots allt?
 


(UPDATE: Ber om ursäkt för att jag tog bort bilden, men kollade på den nu och insåg hur äckligt ful den var.)

DATOR EFTER DATOR

Eftersom att våran stationära dator kraschade förra veckan fick jag låna en bärbar från skolan så att jag kunde sköta plugget hemifrån. Imorgon är det dags att återlämna den igen (snyft.....) och vad hände igår? Olika data-delar kom hem med posten igår och nu är våran lagad igen! Ödet som vill att jag verkligen ska blogga? ;) Något att fundera på kanske!
 
Imorgon kommer jag vara i stan hela dagen/kvällen med fina vänner så då blir det definitivt ingen bloggning, fuck you bloggapp. Godnatt!

ME WHEN I'M TRYING TO STUDY

När jag börjar....



Efter 20 minuter....



you're playing with fire

 

MYSMORGON



Vaknade innan 9 imorse, vilket verkligen inte är likt mig på min lediga dag, men jag antar att jag har blivit sjukt utvilad denna helg. Hur underbart är det inte då att jag har ännu en ledig dag framför mig imorgon bortsett från lite plugg?
 
Iallafall så kände jag ett sånt otroligt scones-behov, så jag virade morgonrocken kring kroppen och gick ner och styrde brakfrukost! 

HOMESCHOOL

* Sitter i soffan med min nya bärbara dator nu!!! Fast ne, det var ju en skoldator jag lånat över helgen... Aja, branog nöjd ändå så att jag kan sköta mina skolarbeten hemifrån på måndag istället för att åka in till skolan. FETT.

* Sitter och kollar runt på biofilmer nu men kom på att kollektivtrafiken suger där jag bor så jag tar mig inte hem iallafall, så blir väl en kväll i soffan igen. 

* Hade en otroligt mysig kväll både i torsdags och igår, så kan inte direkt klaga på livet nu..

* ..förutom att jag håller på dör av godissug och jag har slutat äta skiten. Eller försöker.

* Bjuder på en instabild efter som att denna hårddisk inte innehåller en enda bild.

* Vad detta inlägg handlar om? Absolut ingenting, bara glad att jag har något att blogga från igen i såsådär 2 dagar till :D BTW, instagram @ jossisundberg, follow!!


OMG, ETT INLÄGG!

Asså shit, alldeles för längesen jag bloggade nu, jag är fullt medveten om det.. Min vardag är helt enkelt för tråkig för att skriva om, jag har varit sjuk och det skulle bara bli allmänt klagande hela tiden. Sitter förresten vid datorn för första gången på kanske 2-3 veckor, så har inte ens haft tillfälle att blogga föräns nu.
 
Nu har jag, mamma och pappa precis kollat på premiären av Solsidan 3, och nu ska jag mysa ner med färsk ananas, ramlösa och hamilton! Peace out
 

RSS 2.0