Ett jävla åkande

Har spenderat 2 timmar i en buss idag som vanligt, och efter att ha varit i skolan i 8 timmar så är inte det särskilt uppskattande. Nu är jag dock tillbaka i stan IGEN, men då slipper jag åtminstone åka imorgon bitti, plus typ en timmes sovmorgon. :') Vöntar bara på att mitt sovsällskap ska duscha klart så ska vi trycka igång nån 20 år gammal film sen, fett! :) 

& vem fan är hon?








VÄRLDSMÄKTIGT

Kände bara att jag måste länka vidare en video som min vän Linnea la upp på sin blogg. Innan videon knappt börjat fick jag gåshus på armarna, det är ett av dom sjukaste uppträdandena jag har sett, i hela mitt liv.

  




just live from today



Godmorgon! Jag har som ni kanske märkt under sommaren fuskat väldigt mycket med bloggningen, och det gäller även träningen. Det gick sjukt bra för mig i våras, jag både kände och såg resultat. Jag fick en personlig tränare pga min trasiga rygg och nacke och började gymma, men när jag åkte bort på semester så tränade jag absolut ingenting, jag lyfte knappt ett finger. Nu mår jag skit. Det räcker med att jag äter en frukt så sväller min mage upp, så ni kan ju tänka er hur jag ser ut nu efter allt godis, all cola, all donken, och all annan mat som helt enkelt sätter sig på mage och lår. Dock är jag ganska duktig på att sätta upp mål till mig själv, så idag börjar jag mitt nya liv igen. Att hålla målen - det är svårare, men jag SKA klara det här. Jag ska göra det här för min egen skull, för att min hälsa och mitt psyke ska må bättre igen. Hoppas att jag hinner se lite resultat till våren2013 iallafall. :)

Hejdå socker, kolhydrater och soffhäng, lär inte sakna er
 

down by the riverside

 

Och med denna underbart vackra låt säger jag godnatt!

MINA SKAL



 
 




Har utökat familjen yttligare med 4 st fina skal till mitt iHjärta. Tre stycken kommer från gekås, och ett är ifrån pierre&co. Får aldrig nog!!

NEWIN - skolstart






gamla godingar

 

KARLSTAD LEVERERADE (del 1)









Justja, jag driver en blogg.




Eh-he-he, tankarna har varit på väldigt mycket annat senaste dagarna, trots att jag hela tiden kommer på nya saker att blogga om. Verkar som att jag glömmer bort att man faktiskt måste göra någonting för att det ska hända. Menmen, skolan kommer ändå ta över det mesta av min tankekraft nu tills nästa lov så jag antar att det bara är att vänja sig med 1 inlägg om halvåret.  (y)
 
Hade en otroligt mysig natt i tisdags, skolan började dagen efter och jag blev sjuk när jag kom hem på eftermiddagen, så nu sitter jag här med dunkande huvud och svidande hals, samma start som alltid då asså. Var dock i birsta idag och lättade upp humöret, funkar alltid! Kanske ska blåsa bort dammet på kameran och visa er dagens fynd. Kanske, kanske, kanske, kanske inte.

Sista dagen

Sitter på bussen på väg mot stan för att tillbringa natten  där. Har precis kommit utanför gnarp och det känns likabra varje gång jag lämnar skiten. Jag inser mer och mer för varje dag som går att det inte är en by för mig längre.
Sista sommarlovsdagen idag och ja det känns Förjävligt,
Men kan iallafall glädja mig med tanken att den spenderas med en riktigt bra person! 
 
Bloggappen kan ta sig i arschlet så förvänta er inget bra bloggande. Finns aktiv på instagram för er som älskar mig :* 
Jossisundberg
 

UPBRAND.SE

 Jag är med och tävlar om ett par råsnygga USAbrillor via Upbrand.se:s facebooksida.
För att tävla behöver man gilla deras sida på facebook: http://www.facebook.com/UpBrand.se, dela tävlingen offentligt samt att kommentera att man är med och tävlar. Grymt snygg är dom iallafall, och jag tycker att det var värt ett försök att vinna dom! :)

 
 

HOME FUCK HOME

Jahapp, då var jag hemma i Gnarp igen, och det känns precis lika dåligt som jag förväntade mig att det skulle göra. På en gång när jag hoppade på tåget i Karlstad och vi började rulla kom tårarna, och jag ville bara hoppa av och krama om Jessica en gång till, gud så ont det gjorde...
 
Har iallafall laddat över bilderna från kameran så nu tänkte jag visa er lite från min roadtrip-resa genom sverige. Bilderna från karlstad kommer senare. :)
 












(c) Oredigerat såklart, OLYMPUSE420 & PENTAXOptioE90

ja men gå och dö då

 

tja cooling



Amazing va, att jag kommer ihåg er trots att jag är med världens bästa jävla vän? :) Sitter i soffan och är lite cool med mig själv medans gekka håller på få igång musiken.

Ikväll är det FIÄSTA som gäller, och som ni ser så ser jag ut som skit idag så ska strax hoppa in i duschen och försöka vakna till liv. HÖRSTJA 



I LOVE KARLSTAD

Hej! Tänkte ge er lite update om hur jag har det här i Värmland: FANTASTISKT. Vill verkligen inte lämna om några dagar för jag trivs som handen i handsken i den här staden med dom här människorna.

Idag har jag, Jessica och Emma legat ute i solstolarna hela dagen och bara degat, och nu har jag precis duschat så om nån timme bär det iväg till centrum för att äta middag med Jessica och Anna på nån mysig uteservering. Ha det bäst!
 

MOT KARLSTAD & BÄSTAVÄN!!!


GEKÅS ULLARED

Nu förbereder vi oss för lite shopping!! Det är tredje året i rad vi besöker Ullared nu, och jag hoppas att jag gör lika många fynd som övriga år. Aaa ville bara ge er lite justnu-uppdatering, så ni vet vad vi håller på med här nere i södra Sverige. Ha en riktigt trevlig dag, och fortsatt bra vecka. :)
 



   Två år gamla bilder

TVÅ VECKORS SEMESTER

Imorgon börjar sommarens lite längre semester, så då kommer bloggandet vara sämre igen eftersom att bloggappen aldrig vill funka. Ska försöka ställa in några tidsinställda inlägg iallafall.

Första stoppet blir i Linköping, sedan vidare mot Ullared och Karlstad. Ska bli riiiiktigt underbart att tillbringa sommarlovets sista veckor med shopping, min bästa vän, förhoppningsvis lite sol och bad och flera mil bort från Gnarp. :')    

Här är lite bilder från förra året.
 





Kan man göra annat än att älska Skrea strand i Falkenberg?




bättre visning







Ger er lite bättre bilder på hur shortsen blev nu. Var oerhört stressad när jag la upp dom första bilderna på hur resultatet blev, men nuså! Gjorde ingenting på baksidan av shortsen så jag tycker det är onödigt att visa er en till exakt likadan bild. ;) Lätt jobb och grymt nöjd.

äkta kärlek dör aldrig ut

 


Lyssnade på den här låten för fleraflera år sedan. Min dåvarande danslärare älskade allt som hade med Afrika att göra, hon hade denna som ringsignal - och det var så jag började lyssna på den. Cirka 2 år senare blev den känd och alla ungdomar hade denna i sina mp3s, haha.

Kom att tänka på den nu bara, loooooove.

lördagen den 4e








hemmagjort

Nu är äntligen jeansen som jag klippte av till shorts helt klara. Några hål är igensydda, nitarna är på + att jag gjorde lite slitning här och var. Eftersom att jag har för vana att aldrig redigera bilder så är även dessa oredigerade, även om dom skulle behöva en liten ljusförstärkning...
 
Aja, har i vilket fall som helst inte tid med det nu så ni får nöja er med detta! :)
 







food brings some summerfeelings







,THIS HOUSE NO LONGER FEELS LIKE HOME.


LEKSAND'12








Var som sagt i Leksand förra helgen och campade med 6 underbara människor. Trots att jag var lortig dygnet runt, måsta bajsa bredvid gamla gubbar och äta räkost på tub till frukost så saknade jag det redan dagen efter jag kom hem. Världsbäst känsla att komma bort ifrån allting och bara njuta.
Några dåliga iPhone-bilder får visa hur mysigt vi hade det!!

JUNI JULI AUGUSTI

Hej trogna läsare! Livet rullar på och sommarn är snart slut. Är knappt brun trots att jag ligger fastklistrad i solstolen såfort solen visar sig framme. Jag blir allt mer stressad över att skolan snart börjar och jag känner att jag verkligen inte är redo att ta tag i några förjävliga rutiner igen.

När jag ändå är inne på skolan så fick jag en kommentar på mitt inlägg "Värt att tänka på?", där en läsare undrade vart jag skulle flytta, om jag skulle byta skola osv, och jag kan faktiskt inte svara på det. Min gymnasieframtid är så o-klar den bara kan bli, och jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra eller vart jag ska ta vägen. Jag kommer testa att fortsätta gå i min klass tills jag vet om jag orkar mig igenom 2 år till eller inte. Känner jag på en gång att allt är fel, att det är precis som när jag slutade ettan så kommer jag förmodligen leta mig någon annanstans, ja. Men just nu kommer jag stanna i Gnarp.
 
 
Suger på att blogga men det gör mitt liv med så det jämnar väl ut sig. Ska dock slänga upp lite bilder från förra helgen då jag levde livet i Leksand med sköna typer. På återseende! ♥
 
 
 
 

RSS 2.0