lessss

Lovar, laddade kameran och gick upp och gjorde ett videoinlägg! När jag nu skulle ladda upp det på videofy så fanns filen inte kvar? Bara en dum jävla bild fanns det... Så nu är jag arg. Ja. Det är tacken det för att man försöker, haha. Har iallafall inte tid att försöka igen idag så jag får lösa det senare. Nu väntar duschen, farmen och en kopp te. Sen ska jag sova, fyfan vad jag ska sova!
 

KVÄLL I GÄLLSTA





MÅNDAG 25 FEB

Körde 1.5 timmes pass på gymmet där jag körde slut på kroppen totalt idag! 50 min styrka följt av 40 min kondition som resulterade i fosterställning i omklädningsrummet efteråt. Fixade ihop havregrynsgröt med gojibär till middag när jag kom hem och resterande av kvällen kommer att spenderas nertryckt i engelskaboken.
 
Kände dock att jag måste tipsa er om en asskön låt jag hittade nyss! Back to business nu..

 
 

Vi är inte såna som i slutet får varann

 

TALKING TO THE MOON



 

4 PLUS






Vaknade imorse av världens finaste väder, så jag och catrine dukade fram lite frukost innan vi vandrade ut i skoterspårena en stund! Promenaden avslutades med varm choklad i soffan, precis som en lördagförmiddag ska vara!

GOASTE MIDDAN

När jag låg och tog igen mig i soffan efter världens hårdaste pass som jag och crosstrainern hade på gymmet idag så lagade mamma mat till oss. Otroligt gott alltså, helt perfekt återhämtningsmat!! Kyckling, bulgur, kall bea och en stor sallad. Kan nog inte bli mycket godare, kärlek till dig mami!
Nu intar jag soffläge igen och stannar där hela kvällen. Puss





MYCKET ATT GÖRA

Yes, jag vet. Varit väldigt frånvarande både här och i privatlivet senaste dagarna men har väldigt mycket att göra nu! Tidigare under 2an så har jag varit så fundersam över varför vi har så lite läxor och prov, men nu slipper jag (hinner inte heller) tänka på det iallafall.. Haha.
Skola + plugg, träning och sömn tar alltså upp all tid på dygnet just nu, så ja 
 

MIDDAG FÖR TVÅ

Idag har jag spenderat dagen med catrine, skräll va? Haha. Nu håller vi på att lagar lyxmiddag innehållande potatiskroketter och kyckling med goda såser, innan vi bänkar oss ner i soffan igen med en varsin B&J och lite annat sött. Vill verkligen inte att våra såna här kvällar ska ta slut, när vi bara är. När vi bara mår bra. Ska iallafall njuta av varje sekund nu så, bye! :)
 



WORK FOR IT


världens finaste tjej

 



Skulle kunna döda för att ha den här kvinnans utseende, röst, kropp och tatueringar. Satan alltså!!

TOO COOL FOR SCHOOL



Haha hatar kvalitén på webkameran på den här skoldatorn, men i väntan på att alla får igång sin dator så visar jag en "just nu-bild" på mina fina kompisar! 2 lektioner kvar, suck...

GELEHALLON, VAD ÄR DET?





Pumpen tog praktiskt taget död på mig ikväll, tricepsen skrek och nästintill vägrade hålla upp duschslangen när jag skulle duscha efteråt. Tog mig igenom det efter ett tag och nyss rörde jag ihop ett snabbt kvällsfika, thank god for kesella! Förut har jag ju ätit kesella naturell men tänkte prova den smaksatta nu, och vilken skillnad! Nu är det nästan gott till och med, lite yoghurtliknande sådär. (Innehåller dock lite fler kolhydrater men ikväll struntar jag i det, man kan ju variera sig!) Jag toppade med frysta hallon och ett glas citronvatten till också, så jag ska skynda ner med det till magen nu och sedan marsch hoppa i säng. Jag har en känsla av att jag inte kommer vilja ha mina ben imorgon.. Godnatt!

VALENTIN

Glad alla hjärtans dag kära läsare! Ja, mycket mer än så har jag väl inte att säga ikväll. Eftersom att jag inte har något förhållande eller ens har en liten liten crush att fira kvällen med så åker jag och tränar ett pass pump istället, duger det med. Men till er som ligger hemma med er kärlek och har ätit god middag och öppnar presenter och hånglar och hånglar, till er önskar jag en riktigt god fortsatt kväll! Och till er andra singlar: Fyfan vad vi klarar oss bra ensammma, eller hur? ;)

Stor puss till er alla iallafall!




 

MITT ANDRA HEM

Kände att jag väl borde dela med mig av lite bilder från mitt andra hem också. Enligt min blogg så ser det ut som att jag bara äter ju haha, men faktum är att jag spenderar rätt många timmar i veckan på friskis och ibland kan det kännas stressigt, men jag skulle aldrig göra det om jag inte trivdes med det, absolut inte! Träningen har blivit en sån stor del av mitt liv senaste året, och efter ett hårt pass mår jag som bäst.

Hade dock sån jäkla värk i smalbenen idag och kroppen skrek NEJNEJNEJ när jag ställde mig på löpbandet, men jag kände att semlan måste bort. Så ikväll kan jag somna nöjd :)


Efter dagens konditions och ben-pass

FÖRSENAD SEMMELDAG

Idag, liksom varje onsdag, hade vi en håltimme på 2 timmar, så efter lunchen åkte jag och tjejerna ner på stan och svullade semlor! Jag fick ju faktiskt ingen igår så jag skyller på att det är okej, att äta en semla såhär i efterhand haha. Åh så gott det är asså!! Tur det bara är en gång per år.
 

vettskrämda sara och njutnings-hannah, söta ❤




BODYSTORE

Så, vad fanns nu i paketet jag fick hem igår? Ett proteinpulver och en ny shaker som jag beställt hem från bodystore.com! Finns så otroligt mycket kosttillskott så det var riktigt svårt att bestämma sig, men tillslut landade det på Charlotte Perellis Fit&Smart PROtein! Tränat ovanligt mycket de senaste veckorna vilket min kropp inte varit van vid, så den har blivit fruktansvärt utmattad och har haft ont vissa dagar, så nu ska jag se om det helt enkelt var proteiner som fattades! Tränade 2 pass idag så blir passande att testa min första shake om en stund! :)

 



LAST WEEKS IG

Medans jag är i skolan får ni en titt på förra veckans ig-bilder!
Alla bilder ser ni på instagram @ jossisundberg
 

VAD FINNS I PAKETET?



Fick hem ett paket idag, vad finns i det tro? Någon som kan gissa? Visar imorgon :)

STILLA DITT CHOKLADSUG

Hela förmiddagen gick jag runt i huset och försökte hindra mig från att baka en kladdkaka eller något annat innehållande choklad, men alla vet väl hur lätt det är att ge efter och låta kroppen lida för det sen? Fast besluten så lyckades jag hindra mig själv från att svulla trots allt, men däremot kom jag över ett recept som lät både nyttigt och gott, så jag bestämde mig för att testa! Väldigt annorlunda smak, smakade chokladbollar samtidigt som det inte gjorde det. Var inte överdrivet gott men det stillade mitt sug efter bara 2 bollar, och det var ju det som var meningen!
 
Hälsosamma chokladbollar ca 10 st

Mixa 250 g minikeso med en stavmixer (jag mosade bara ner det med en sked till mindre bitar, skulle dock rekommendera stavmixern ändå för godare resultat..)
Blanda sedan 1 dl råsocker, 3 dl fiberberikade havregryn, 1 tsk vaniljsocker, 2 msk kakao och 2 msk kallt kaffe med keson till en chokladsmet.
Rulla lagom stora bollar i kokosflingor, och låt stå i kylskåpet i ca 30 min innan det är dags att äta!

 

RUNT LUNCH-TID

Legat i soffan och kollat på barnprogram hela dagen, sånt som kallas livskvalité eller, haha? Dock dags att ta mig i morgonrockskragen och göra något vettigt av den här dagen! Börjar iallafall med att äta lunch och stöka undan lite matteplugg.
 



STUDIEDAG




HOMEMADE CHEESE

Kvällens middag blev alternativet istället för Mcdonalds, 100x godare också!!
Stek hemmagjorda hamburgare, skippa brödet (möjligtvis köp fullkornsbröd) och lägg istället fram lite olika goda tillbehör som sallad, tomater och lök och ät! Åh så gott och åh så fräscht :)




 

THIS DOESN'T WORK

INLÄGG FRÅN www.sumpensGI.blogg.se

"Har ju försökt styra 2 bloggar senaste veckorna men inser att det inte blir något bra av det. Jag gjorde såhär för att slippa krångla till det med massa recept och så på min originalblogg, men det här blev bara ännu rörigare. Så nu kommer jag att göra såhär istället: jag lägger upp bilder på mat och sådant på sumpens.blogg.se som vanligt, och är det någon som är sugen att testa det så får du lämna en kommentar på det inlägget och be mig skriva receptet - och då lägger jag upp det här! Jag har absolut inget emot att göra det för jag älskar att inspirera andra, men när man inte ens vet om det uppskattas så känns det lite meningslöst, om ni förstår mig?
 
Tack för mig :)"

"NATUREN GÖR JOBBET"


Igår när jag var i hudik så passade jag på att köpa hem några ramlösa-flaskor. När man som jag bor i gnarp & älskar bubbelvatten så blir man fort trött på det lilla sortimentet som finns på ica här. På maxi i stan fanns dock en ny smak, kiwi! Betyg av mig? YUMMI!
 
 

20MINUTES IN HEAVEN


TRÄNINGSLÅT NR1!

 



NYTTNYTTNYTT

Nytt för idag! Jag hade inget speciellt som jag skulle handla egentligen, men såklart så kommer man hem med några påsar ändå. Beställde en utlandsresa på Ticket och lunchade med syrran också. Extremt bra dag!

Kavaj , Gina Tricot
Träningskofta , Gina Tricot
Smycken , Ur&Penn (Galen rea där nu, allt de där för 60 spännn!!)
Min kära hudsalva , Apoteket





 

TACOLÖRDAG


 

torsdagfredaglördag

Hade det mysigare än på länge igår kväll! Efter skolan åkte jag, hannah, sara och linnea ner på stan och köpte biobiljetter till ego, blev lite kär i martin wallström och gick sedan och åt en slice pizza innan vi skiljdes åt. Fyfan säger jag bara, vilken underbar film och vilka underbara tjejer!
 
I torsdags tränade jag bodypump och igår morse var jag hos naprapaten, så kroppen är inte i helform idag.. Ont hur jag än gör så har en känsla av att det blir en lugn helg. Nu håller jag på att proppar i mig havregrynsgröt innan jag ska fixa mig lite grann, om en strund åker jag och mamsen till hudik för att träffa cissi. Vi har lite planer på G och idag är kanske dagen då vi sätter dom i verket! Haha förlåt för ett luddigt inlägg, men jag är bara glad. Åh så glad. Mindre glad på världens sämsta webcamera men jag överlever, ni med :)
 

nothing feels as good as being stronger than your enemy


PAUS I PLUGGET

Hade ett riktigt hårt konditionspass efter skolan idag, så nu är jag totalt utpumpad på energi både i kropp och själ. Det struntar dock morgondagens historiaprov i så jag är tvungen att sitta hela kvällen ändå.. (Varför skjuter man alltid upp det till sista dagarna?!)
Tröstar mig själv med årets första semla som mamma kom hem med och ett stort glas mjölk och försöker hålla ögonen öppna. Tog dock en liten paus nu för jag trodde inte att huvudet kunde ta in nån mer fakta, men nu snart är det backtowork som gäller.

Sängen känns väldigt långt bort just nu iallafall. Så nära, men ändå så långt bort.

 

MIN KVÄLL



 

HEMGJORDA FISKPINNAR

Hur nyttig är egentligen fisk? Läs mer om det och få ett nytt recept på sumpensGI.blogg.se
 

MÖRK vs LJUS?

Alltså, har sån beslutsångest. Har tänkt lägga i mer blonda slingor i håret ett bra tag nu, men ju mer jag tänker på det desto skönare och finare känns det att ha mörkt.. Kan verkligen inte bestämma mig, HJÄLP! Hittade dock inga bra bilder på vilken blondfärg jag tänkt mig.
 



SÅNA MÅNDAGAR GILLAR VI

Shit vilken skön dag! Åkte till skolan klockan 8 för att ha en lektion, slutade 10.20 och tog sedan en promenad ner till gymmet och körde en timmes pass. Åkte bussen hem, tog en lång och skön dusch och dukade sedan upp med yoghurt, müsli och grönt te till lunch. Resten av dagen spenderades i soffan och jag har en känsla av att kvällen kommer att se liknande ut. Helt enkelt en otroligt skön dag på en trött måndag!


BREAKFAST OF SATURDAY







Havregrynsgröt gjord på fullkornshavregryn, äppelmos med lågkalori och en kopp te till frukost framför teven! Har börjat dricka grönt te så ofta jag kan nu om dagarna men kämpar fortfarande mot smaken! Det är verkligen inte så "grönt och skönt" som det låter, men hjälper det matsmältningen som det sägs så tänker jag iallafall ge det en chans! Droppar man i en sked med honung så slinker det ju faktiskt ner. :)

Frågan är: hur långt ska man gå för drömkroppen?

NYBEGAGNAT

Idag var det inte vilken skoldag som helst, efter 1 ½ års tjat och klagomål har äntligen våran klass också fått en varsin skoldator! Visserligen en begagnad som massa andra elever också ha haft innan, men vad gör det egentligen? Min första egna dator! Vi får ju den gratis ändå när vi går ut trean hehehe... 
 
Sitter och leker lite med den nu och har en känsla av att den kanske blir rätt välanvänd ändå trots allt... 
 


typ såhär glad över att det är helg?

RSS 2.0