breakin' out


emma catrine

Kvällen spenderas med min älskade vän jag inte träffat på vetintehurlänge! Vi har hyrt två filmer, ätit två liter glass (där sprack nyttiga helgen) ätit mackor och bara pratat tjejskitsnack!

Ville bara berätta lite om min kväll, men nu ska jag lägga ifrån mig telefonen igen. Hejhejhemsktmyckethej. Då.


hej


hair

Idag har jag spenderat eftermiddagen med att fixa systers hår som ska köra på en jäkla brakutgång ikväll, skulle inte kunna vara mer avundsjuk över att hon ska se Norlie&KKV ikväll..


attgöra-lista


min fredagkväll..

..har bestått av en varm brasa på stranden, favoritkillarna, epaåk, dans, grillade marshmellows, fyrhjulning och kalla fötter! Ja, ni hör ju själv hur mysigt jag har haft det! Och allt hände mellan gnarp, harmånger, och stocka. Insåg verkligen hur mycket jag saknat dessa kvällar med dom här människorna. ❤


what's new?


Förra helgens inköp!

Två earcuffs, Glitter
Billaddare, Teknikmagasinet
Sommargardiner, Lagerhaus
Underkläder, HM & Lindex

Köpte även en svart kofta från HM, men gav upp i försöket
att få en bra bild på den! (Tror jag har visat den tidigare i någon outfit.)




ÅNGEST

Varit nyttig i en vecka nu och inte rört minsta lilla onyttiga grej alls, så sitter och har lite ångest nu med tanke på att jag väntar på en kebab.. Det får bli det enda och sista onyttiga jag äter den här helgen! Gott ska det bli iallafall. ❤


H U D I K S V A LL

 

 


tips från coachen

Måste bara tipsa er som gillar digestivekex att prova dom som är bakad med olivolja. Digestive med smör, ost och juice, perfekt!


my love


MIN MORGON

Laddar upp för dagens tre lektioner med go'frukost! Ha en fortsatt bra dag och en trevlig helg :)


glad trött & svettig

Ååh, äntligen! Veckans första träning avklarad, loooove på hög nivå. ❤ Jag är riktigt glad, duschen väntar och livet leker!


new in




Råkade köpa en tröja idag, he-he.
Tror det kommer bli sjukt snyggt till sommaren iallafall
med shorts och bruna ben!


lesssss

Bra eftermiddag. Skulle börja nationella för 15 min sen men lärarn kommer aldrig, vi får börja om vet inte när jag jag kommer missa bussen, fett kul.

Såhär känner vi oss:


dont stop believing


G O D N A T T


Tar ut min ilska

Ja, Ingvar är alltså min historialärare som tror att vi avgudar honom och lantbrukare som fanns för 200 är sen.


mat <3

Äntligen hemma efter en rätt skön och komisk dag, haha! Blev ingen lunch idag pga att dom serverade en skål med blöt fisk så hemma väntade frukten och mixern! Jag har kommit på mig själv att jag älskar mat! Tre inlägg på raken handlade om något ätbart för nån dag sen.. Fatta en kebab med vitlök nu, eller en hawaii med bea. Magen kurrar och jag ska kasta mig över denna skönhet nu!!

 


jag sitter på drottningens stol


SOVMORGON

Idag har jag sovmorgon till halv tolv, precis som förra onsdagen. (så jävla skönt!) Eftersom att xtrafik har bussar som går kl 7,8,9 och 11 så fattas såklart den buss jag borde ta.. Så aa, sätter mig på niotåget istället och vidare mot skolan sen, kanske blir lite plugg gjort! Lyxfrukost såklart med mitt fina juiceglas! Godmorgon på er :)


NATTI FRÅN 14ÅRINGEN


PLUGG


sommar sökes


bilder från lookbook.nu

 



Riktigt sugen på sommarkläder och värme med härligt folk nu,
orkar inte vänta längre!!
Någon som vet vart man kan få tag på liknande ryggsäck? HÖR AV ER.


like hell in paradise

Herregud vilken dag? Äckligt trött, äcklig mat och en hemsk idrottslektion (rolig men sjukt jobbig.) Tur jag har mina gullflickor som räddar dagarna och gör dom mycket bättre! Sitter på bussen i idrottskläderna och längtar efter en dusch, tycker synd om Matilda som sitter bredvid mig.. Dock ska jag till mamma en sväng först och få ögonorgasm till kakorna som alltid är nybakta. LÄS LINNEA: bara titta, ska inte äta! ;)

En bild på sötisen själv -som antagligen kommer döda mig efter den här bilden- och en från konserten, den var azum!


❤pple

 

 


Skolkonsert

En liten snutt från vår paralellklass musikesterarnas konsert!


tjobahej

Tja tröttisar. Sitter vid matbordet och äter vidriga flingor. Ja, jag har ju liksom börjat på mitt 'nya' liv utan nån njutning. Försöker iallafall. Tanken slog mig just att jag inte vet vad jag ska ha för kläder idag, köra på mysoutfit idag också kanske? KAN HÄNDA.

Hörstjahej


the end

Nyduschad slår jag mig ner i soffan med en iskall smoothie för att kolla på Maria wern! Det går på TV4 för er som vill kolla :)


vilostund

Vindruvor och vårabästaår står på schemat nu för en stund innan det är dags att ta tag i plugget igen! Så less på det nu, men att få se betygen underlättar lite. Snart påsklov också!

 


mysmåndag

Ja, vem fan orkar klä upp sig till skolan liksom? Inte jag iallafall. Idag kan jag riktigt gräva ner mig i kläderna under lektionerna.

†Nytt: Svart kofta, HM.
Earcuff, GLITTER.


M Å N D A G

Pippip pippip pippip pippip, tuuttuttuttutt JAAAA, jag hör er! Mina två väckarklockor har verkligen gjort sitt jobb den här morgonen. Filmen har satt sina spår sen igår men jag är vaken iallafall. Tror jag tar med mig täcket till skolan idag.


2012

Sitter i soffan och spekulerar över hur det kommer bli att lägga sig ensam ikväll, utan någon som delar med sig av sin kroppsvärme till mig. Kvällen spenderas framför teven med mor och far och kollar på 2012. Har aldrig sett den förut så därför jag är lite småorolig över hur jag ska kunna somna, haha.. Annars en riktigt spännande film, får se imorgon om det var värt att stanna uppe så länge för att se den, och än är den inte slut..

Godnatt iallafall!


rummets dag

Finns det något skönare än att lägga sig i ett rum med nybäddad säng, vädrat rum och inget damm? Den känslan kommer jag känna ikväll! Körde på en fet städning i rummet tidigare idag, och trots missöden med krossade glasprydnader osv så blev det bra och det är skönt att ha det gjort!
Julgrejerna åkte bort också, kände att det var dags.. Haha! Lika sen varje år.
Men när Jossi har tagit bort dom, då är våren på väg!!!









sunny funny day


ja ä' int bitter

Vaknade rätt sent idag, men när solen stekte in genom min svarta gardin kunde inte kroppen låta bli att svettas.. Nere väntade spisen på mig så att jag kunde koka lite frukost, och jag känner bara: idag mår JAG bra! Blir nog en promenad ute i solskenet sen också, men först ska jag äta upp och mysa lite mer denna söndagsförmiddag. :)


sova säng säng säng

Vaknade för ett tag sen i soffan, mamma och pappa var på väg i säng och jag kände: vara ensam nere i den här blåsten? NEVER. Så tändade borstarna och nu ligger jag i världens mysigaste byxor och gosar med mig själv och njuter till spotify. Om jag kan somna igen är frågan, blev rätt pigg av min powernap.

Glöm inte att ställa fram klockan 1 timme inatt fisar!


lördagkväll


finmiddag ❤


idag är jag glad för andras skull


FÖDELSEDAGSHELG

Godmorgon! Paketen är inslagna och om några timmar åker jag till moster för att fira mina kusiner som fyller år både idag och igår! Helt sjukt, 7 och 15 år, jag som tyckte att den minste nyss föddes, hehe.

Nu ska jag ta en dusch och fräscha till mig lite, det kan nog ta ett bra tag idag känns det som..

 

 


home sweet home

Äntligen hemma efter en riktigt bra shoppingkväll i birsta med mamma!
Köpte några väldigt önskade grejer, och borde egentligen ge er några bilder
med vettig kvalité på vad jag köpt, men är för trött för det nu..
Sätter mig med mitt juiceglas istället och kollar runt på lite inspirationssidor
för att få tillbaka motivationen att ge bloggen bra bilder. JÄVLA iPHONE.
Kanske tar fram olympusen från dammet och visar mina köp imorgon. :)


Kollade runt på lite olika inredningsgrejer också,
mest detaljer (som är det roligaste!)
Riktigt redo att flytta, inreda och ta hand om mig själv nu, det är dags!






Bilderna i mitt collage är tagna från Lagerhaus hemsida

käbabmädda' mä äfterätt


mot city

Hann bara komma hem innan jag skulle åka igen, så nu sitter jag i bilen med mamma och Adele på väg mot birsta för middag och lite shopping. Var tvungen att byta till springskorna också eftersom att höfterna smärtade något otroligt, jävla knä!!! Aja, blir ingen fest för mig ikväll iallafall hur gärna jag än vill, sånt är livet.

Det här klär jag mig i idag! Min älskade, gråa kofta som hade slarvat bort sig har nu kommit fram. ❤


flötar

Drog på donken med lönkan efter skolan och nu sitter vi här med stora magar. Efter att ha varit sugen på det hela veckan och gick på en extralektion idag så tyckte vi att vi förtjänade det! Pusssss

 


LOOKBOOKINSPO


det här händer inte..

Alltså, är det karma av något slag eller? Hela veckan har varit helt okej, förutom att jag missade två träningspass pga förkylningen. Igår kände jag mig bättre och tränade bodypump och vad hände under 2a låten? Jo, knäet small av. Inte riktigt så dramatiskt men det högra låste sig på något sett, och vad gör jag? Jo, jag fortsätter träna. Haha idag kunde jag inte ens sitta på toa med böjda ben, så att gå i skolan med converse upp och ner för trappor är inte något jag längtar till. Känner att jag har klagat ganska mycket nu, men måste ju göra det någonstans istället för att låta det gå ut över vännerna. Skönt att få sitta på bussen och vila ett tag iallafall!


GYM

Sjukt fint ute också! :)

(skulle lägga ut det innan passet men appen är ju inte den bästa..)

 


en flickas högsta önskan


jag är tuff

GIF animations generator gifup.com


off home

Dessa tre underbaringar gör mig sällskap hem efter en lång skoldag! Varit sjukt onyttig idag med allt vad det innerbär, så ikväll MÅSTE jag träna trots magontet och förkylningen!


FAVORITERNA

Vill bara säga tack, för att ni finns där för mig alla värdelösa veckodagar och tråkiga helger. Ni är bäst, lavv joo ❤


den jag är

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst & försökt att känna efter hur det känns. Ja man gör som alla andra & försöker att bli van men jag har tröttnat på att vara likadan. Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag & försökt att vara nån till lags, ja man kämpar för en plats som passar både här & där, & snart har man glömt vem man är. Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler & samlat damm på min gitarr. För allting jag skriver det blir ändå för kort, & allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort. Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär & insett att jag måste börja om. Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där men snart ska jag hitta den jag är ~


underbara du

Tog en jätteskön, snabb, lång promenad med mamma för en stund sedan. Jag försökte ta itu med plugget men det gick mer bakåt än framåt så jag bestämde att rensa hjärnan och prata lite skit med henne istället! :) riktigt glad över vilken bra kontakt vi fått sista tiden!

Tog en dusch, fräschade till mig och nu sitter jag i soffan med smoothien jag gjorde tidigare ikväll! Finns inget godare, seriöst. ❤ jag gör dom hela tiden, min förra mixer gick till och med sönder och brann upp till slut, men det blev lika bra att göra dom med den nya mixern vi köpte i helgen!


middagsmat

Jag och syster stod för maten idag, så självklart det blev go'middag!

 


I ❤ TÅG

Har placerat mig i den tysta avdelningen på tåget och tryckt in hörlurarna i öronen. Finns det något bättre än att åka tåg? Skulle kunna åka en sväng till Gävle och tillbaka bara för åkandes skull, lätt!


en skön morgon

Vaknade för cirka en timme sen = 2 timmars sovmorgon jämfört med igår. Har placerat rumpan i soffan och kollar på rix morgonzoo på 3an, samtidigt som jag äter en Lugn frukost för en gångs skull! Jag har bara en lektion idag också som börjar kvart i tolv, så jag kanske får lite plugg gjort innan och hoppas på en riktigt bra dag! :)


❤gekkalura

Min älskade, bästa vän befinner sig just nu i Dubai!! Jag är så otroligt stolt över dig, och du förtjänar att vara där mer än någon annan! Vill bara att du tar den lugnt nu, njuter av tiden och inte blir alltför brun. (a) I sommar SKA jag sola bredvid dig. Jag älskar dig mer än själva livet, men det vet du ju redan.. :) Puss.


-

Vaniljglass med bananbitar. ❤


I'M MYSELF


B E K V Ä M L I G H E T E R

Sitter och kollar runt lite på internet och hittade detta. Haha, skulle vara något för mig så att jag slipper skrapa upp hälarna var och varannan vecka eller vurpa med tofflorna och förstöra halva ryggen. Skulle nog uppskattas hos småungar också om jag känner dom rätt ;) Önsketankar ❤


UR BILDFÖRRÅDET

Hittade några fina bilder i kameraalbumet. Somsagt, jättefina!


neutrual

Håller mig inne på en av skolans tusen toaletter nu. Kroppen ville inte riktigt vakna till liv imorse, så mamma kom upp och väckte mig när jag redan Hade sovit över 30 minuter. Så ja, det var bara att prioritera, och smink och hår valdes bort. Av den anledningen hamnade jag här, ska bara försöka få lite ordning på utseendet nu. Godmorgon på er :)


grattis Josefinea?

Hipp hipp hurra till mig själv idag! Japp, jag har namnsdag. Visste inte ens om det själv faktiskt. Jag fick en facebookstatus av min låtsasmormor där hon nämnde detta. (Mamma sa det även till mig imorse men jag var så trött att jag nog inte lyssnade.)
Till er som har sånhär superkoll på vem som har namnsdag varje dag kanske undrar nu: "men hon heter ju inte Josefina?", och nej, det stämmer. Men eftersom att inte josefinE finns i namnsdagslistan så får jag byta ut min sista bokstav till A en gång per år! Egentligen är detta ganska konstigt tycker jag.. Jag kan nämna hur många som helst som heter Josefin/Josefine, men jag vet inte en enda som heter Josefina.

Och med det säger jag godnatt. Godnatt!

 


want some?

Nu skänker jag och min familj bort våran bäddsoffa! Den finns i gällsta, gnarp och om du hämtar den själv så är den din, gratis! Vi håller på att renoverar och har inte plats med den.

Intresserad? Lämna en kommentar med ditt namn så hörs vi!


jambo såklart

Skolan är slut och jag och Lönnberg hade två hungriga magar, så två mackor på jambo fick det bli! Nu är hon nere och köper efterrätt åt oss också. Det är sånt här jag behöver för att klara vardagen, och det är sånt här som gör att jag blir rätt fattig.. Men det skiter jag i! ❤


MODE I N S P I


nya tag

Sitter på mitt dagliga toabesök och känner mig lite småstressad faktiskt. Mina morgonrutiner har blivit helt omvända idag, så jag har inte koll på någonting. Vet inte heller vad jag ska ha för kläder så jag läre skynda mig. Om halsen överlever återstår att se, men jag ska göra mitt bästa. Den här veckan kommer nog bli ett helvete för övrigt, åtminstone närmare helgen. MEN JAG HÄNGER I!



pigg av piggis

Har varit ute i frysen och hämtat lite medicin, ikväll satsar jag stenhårt för att känna mig lite mänsklig sista kvällen på helgen!


Strands damer, entré


jag saknar din röst

Står och väntar på bussen som aldrig kommer. Försökte få ett bra kort och se någorlunda glad ut men det är så jävla kallt så det var omöjligt. Igår när jag tog jeansjackan var det en bra ide och det var jätteskönt, men idag? Aja, sommarvärmen är snart här!

Nu kommer den, woopwhop!


kärlek från kärlek

Sitter och kollar på strands damers sista seriematch nu med Magda. Efter som att vår älskade vän Linnea har handboll som passion och livsstil tänkte vi att vi kan se en av hennes matcher!
Försökte ladda upp en video på deras entré förut men får se om jag får upp den senare.


loooove!

Haha, jag och Magda ligger i soffan och äter godiset som är kvar sen igår.
Magda: åh, har du choklad? JAA, du har polly!
Jag: kolla den här bilden.
Magda: aa jag ska bara hämta choklad. Gud vad jag är onyttig. Vi har choklad i skafferiet, vill du ha chips??

HAHAHHAHA, vilken mysig morgon vi har!


sundaymorning


sjuttonde mars

Delar med mig av några bilder från ikväll, en av de bästa kvällarna på det här året! jag älskar mina flickor så mycket. ❤


infrasvett

Dålig uppdatering men jag har haft fullt upp idag! Hela dagen har jag varit i hudik! Och jag kommer även stanna här i natten!

Precis kommit ut från Magdas infraröda bastu, kan vara bland det skönaste och svettigaste jag varit med om!

nu speinger vi runt i våra pyjamasar och fortsätter kvällens mys med blomkål, gurka, dipp och film!
Ha en fortsatt trevlig kväll gullungar!


+ new in

Ett par nya solglasögon från ginatricot (såklart ;) och örhängen från guldfynd blev min shopping idag. Jag köpte även ett värmeskydd till håret men inte värt att visa,haha.
Mamma bjöd mig på lunch på Jambo också, taack. ❤


i feel amazing

Klär mig i underbart sköna vårkläder idag eftersom att vädret är mer än man vågat hoppas på! Solbrillorna följer med mig och jag hänger även en ny halsväska runt halsen. Iphonens nya hem. ❤


gina regerar

Seriöst nu, vad har hänt med gina tricot?
För mig som går skola inne i stan händer det ofta att man strosar omkring i lite affärer när man väntar på bussen och så, och gina har väl alltid varit en sån här affär för mig som aa, visst har jag handlat kläder där men det är inte ett förstahandsval när jag ska ut och shoppa. NU SKULLE JAG KUNNA VARA DÄR I TIMMAR! Gruvar mig faktiskt inför imorgon då jag ska till hudik, vågar jag ta med bankkortet?.. Ne men allvarligt, som jag sa tidigare i veckan att det är en av mina favoritbutiker just nu, och vårkänslorna kommer allt närmre!





 

Jag har klippt ihop några av mina favoriter, och på nedre bilden är det en hel outfit som jag skulle döda för.
Kärlek på hög nivå nu asså.


nu & alltid



When I look at you
I see forgiveness, I see the truth
You love me for who I am
Like the stars hold the moon
Right there where they belong and I know
I'm not alone

When my world is falling apart
When there's no light to break up the dark
That's when I, I, I look at you
When the waves are flooding the shore and I
Can't find my way home anymore
That's when I, I, I look at you

dagens


med smak av


and the end

Matten avklarad, filmen är färdigklippt och håller på att sparas till filmformat från final cut och jag får sluta! Det här har varit en helt okej dag, men klockan är ju bara halv 10. ;) åker nog ner på stan om ett tag och irrar omkring tills halv 12, för då har jag ett möte.

Jag är hungrig, jag vill ha en banan. :(

 

 


fredagsmatte

Sitter på en matteresurs med classmatsen och några andra, och läraren trycker igång låten "det är dags för fredagsmys", haha skööön!!
Aa, ville bara berätta hur soft den här morgonen egentligen är. Nu ska jag försöka jobba lite till. :)


ma hair

Eftersom att jag har ganska vågigt hår (speciellt om jag somnar med blött) så sätter jag alltid upp det i en knut, hästsvans eller med klämmor, och har jag det utsläppt så plattar jag det åtminstone litegrann! Igår övertalade Linnea mig att duscha efter träningen och lägga mig med blött hår, och imorse innan jag åkte till skolan skulle jag inte göra något med det. Luggen har jag plattat som vanligt men sen har jag låtit det vara! Hårsnodden är runt handleden så att jag är redo att sätta upp det så fort Linnea har avgjort om det är så hemskt som jag säger. ;)


allbrannn

Trodde aldrig att jag skulle visa mig själv nytränad och slutpumpad för någon - men jag tänkte.. Varför inte slå på stort och visa hela Sverige samtidigt? Den här tjejen behöver en dusch och en säng nu för att ens överleva. Så... Tjabahej!


windowsshopaholic

Tog en vända på stan med lönkan efter skolan. Ge mig 10 000 kronor och jag skulle kunna handla upp varenda krona, lätt! Fan vad snyggt mode det är i sommar, tråkigt att jag inte kommer kunna delta pga att jag är fattig.... Favoriterna i år är carlings och ginatricot (faktiskt!!). Jag mår psykiskt dåligt när jag ser allt.

Nu tänkte jag tagga till träning och bli av med shoppingångesten. Ohohohohohoh oh


lunchar med mina favoriter


IDAG

Kör på röda läppar idag!
Tyckte det var en bra ide hemma men nu vet jag inte vad jag tycker, haha...


made to school

Eftersom att jag var kvar på rehaben 90 minuter innan vi hade första lektionen så svängde jag in på Statoil och köpte en lyxfrukost! Träffade Emma så jag satt och babblade lite med henne! Munorgasm så fort jag ser bilden. ❤


min toppenmorgon

Det här kan nog vara dom äckligaste flingorna jag har ätit i hela mitt liv! Ja, dom var Nästan äckligare än dom här snuskiga honungsöverdragna puffarna!

Blev en stressig morgon imorse med översovning och inget smink, men nu sitter jag i en av dom underbara sofforna i väntrummet hos axisrehaben och väntar på min tur. Fint över lillfjärden den här morgonen också!


yeahright

Haha om det går bra att sova? Näe, inte precis. Jag la mig för typ.. 1 1/2 timme sen, och jag blir bara piggare och piggare. La ihop ett litet 'collage' som får förklara hur jag sysselsätter mig istället denna onsdagkväll. Ja, jag älskar musik men ser dock inte fram emot när klockan ringer om cirka sex timmar. Nu spelas shout it out, tänkte rocka lite i sängen. Tjarå, natti.


mitt vuxenliv

Gud, vad rastlös jag var tidigare ikväll! Det resulterade att jag ställde mig och rörde ihop en kladdkaka. Haha, den blev ju bättre än när jag och gullpojken gjorde en i fredags. Minns ni? ;)
Nu är jag nerslagen i soffan med denna gudomliga tallrik tillsammans med en kopp kaffe och ska kika på halv åtta hos mig. Oj, vad jag känner mig gammal. Haha, det värsta är att jag trivs med sånt här! ❤


FOTOLEK






brb

image description
Jag tog mig upp ur soffan och hittade motivationen och längtan till att jobba med kameran lite, så närmsta timmen kommer jag sitta vid datorn med en kopp te & bra musik!

 


studieonsdag

Har placerat kroppen i soffan under en filt, huvudet lutat mot 4 kuddar och MTV är på teven. Hur min dag kommer se ut? Förmodligen såhär! (y)


How can you be together if you're not doing anything to-get-her?


godnatt

Huvudet dunkar av trötthet, kroppen säger ifrån men jag bara Måste skriva ett inlägg till ikväll.. Jag läste nyss igenom syrrans blogg och Jag blev så glad, och samtidigt ledsen. När jag ligger här ensam på nätterna, då kan det plötsligt slå mig att min 'livskamrat', en av mina bästa vänner, min barndomskompis och den bästa personen i min familj bara ligger några meter ifrån mig i rummet intill. Åååh jag blir så glad när jag tänker på att din lilla kropp på 159.5 cm ligger i en exakt lika säng som mig i ditt stökiga rum, och jag blir så glad och exalterad (undra om jag använder fel ord nu?) om vi har varit ifrån varandra i över en dag och sedan träffas, allra helst en helg. Vi kan babbla i timmar utan att ledsna! Sen är vi ju ganska dum båda två. ;)

Ville bara berätta att jag älskar dig, ännu en gång. Godnatt Maggan, och alla andra av mina läsare också förstås :*


Ove och Josefine Sundberg


Nisvet Suljić

OMG, jag dog nyss. Världens snyggaste bloggare? Jag börjar ju undra.



jenna VS sumpen







Kring jul när jag la upp en bild på mig och min syster så fick jag ofta höra efter
det att jag var väldigt lik Ashley Rickards, 'Jenna' i MTV:s awkward.
(När jag var yngre fick jag även höra att jag var lik Heidi i the hills,
vad är det med mig och MTVs skådespelare? ^^)
Jag kunde iallafall inte alls förstå hur dom kunde finna en likhet mellan oss,
men det är ju inte så att jag klagar precis, eftersom att jag tycker att Ashley
är en sjukt vacker tjej!

Jag hittade den här bilden nu igen, och tänkte fråga er:
Har mina vänner rätt? Är jag lik tjejen till vänster?

alltså vafaaaan

Aa, ni kan ju läsa er till mina bekymmer själv...


party longtime

Sitter på en bänk långtlångt bort med en snyggjävlatjej och pratar skitsnack om allt och inget! Hade långrast på ca 1 1/2 timme sååå vi har hunnit med både det ena och det andra, he-he. Och om ni inte redan fattat det, jag ÄR i skolan idag!


~

Du vet inte hur glad du var förrän du blir ledsen, typ.


HERO

I would stand by you forever.
You can take my breath away.


ticktock

Ligger Äntligen i sängen och klockan börjar ticka godnatt. Har velat fram och tillbaka hela kvällen om jag ska vara hemma eller inte imorgon pga att jag börjar bli sjuk, men känner jag mig själv rätt så kommer jag gå ändå, hur mycket det än bräns i halsen.. Den senaste timmen har iallafall spenderats i soffan med mamma och Maria Wern, supermysigt!

Avslutar inlägget och den här kvällen med att tacka mina läsare! Idag har ni unika läsare höjt ribban, och sidvisningarna är så många att jag inte ens kan se hur mycket det är från telefonen = över 200! Jag ska kämpa för att det håller i sig och kanske till och med stiger. Godnatt :)


FAM(ILY)


















Jag älskar er

bakiskakis






Har precis rullat lite chokladbollar så att jag har något att äta på när jag pluggar!
Jag vet, det är riktigt illa av mig att jag nästan måste äta/dricka när jag håller
på med skolarbete, men vafan.. Det är gott
Engmans kapells musik dånar ut från högtalarna också,
vill så jävla gärna att dom ska ha konset i sommar!

(C) Bilder tagna av mig med olympus E-420, 1:3.5-5.6


J0SS1


tatuering nr1

Åååh, suget efter att tatuera mig är större än någonsin nu! Min systers första (som är på bilden) var i nacken, och vi har funderat på om jag ska göra en likadan fast med mitt stjärntecken och datum! Då skulle vi få en systerskapstatuering som skulle betyda otroligt mycket, så vi får se om det också blir min första! Nästan 100% bestämt, men jag har ju liksom ett år på mig att fortsätta fundera.. Längtar iallafall!!


monday mornings

JA, där kom den här morgonen också, som väntat.. Fick ändå nån timmes sömn och snart känns det som att jag kommer spy som innehåller en blandad kombination av hunger, halsont, trötthet och nervositet, just great.. Ska leta fram typ skönaste tröjan som får täcka övre delen av mig idag, och jag har även hållt på att kämpa med en fläta som för övrigt blev asful. Godmorgon på er, då kör vi!


puss liksom

Ikväll känner jag såhär: våga vägra sömn!! Men aa, jag vet att det inte kommer gå.. Jag har ont i huvudet för att glasögonen har blivit för lite använd idag, jag börjar bli sjuk och dessutom har den här dagen tagit kål på mig trots att jag bara kollat på teve, så ja.. Jag vet att jag kommer somna såfort jag lägger ner telefonen. Men jag vill, för är jag vaken är det typ 6 timmar kvar tills jag ska kliva upp och lovet är slut, men somnar jag så är det fortfarande lika långa timmar kvar men dom timmarna kommer kännas som 1 timme. Och nej, jag vill inte vakna om 'en timme' och sminka mig, fixa håret, välja nå obekväma kläder och sedan försöka få i mig någon rostad macka som bara kommer fastna i halsgropen. Det här ögonblicket har jag spelat upp i huvudet om och om igen i 8 dagar nu lite drygt, för att inte tala om morgondagens ögonblick! Hur mycket jag än tänker på det och på olika lösningar så kommer alltid samma svar upp: KAOS. Nån som
vill låna ut sin spolatillbakatiden-maskin till mig? Nehe, inte det ne.. Då får jag ligga här i min 1.20s säng (som btw är jävligt skön för att sprida lite positiv stämning. Men jag lovar, den är skön!) och antingen vara vaken i 6 timmar eller vakna om 6 timmar. Och justdet, jag vet att allt det här är mitt fel och sådär, så ni behöver ju inte kommentera det. Faktum är att ni inte ens behöver skriva in www.sumpens.blogg.se/ i webbadressfältet om ni bara är ute efter att trycka ner mig om möjligt ännu mer, FÖR JAG VET ATT DET ÄR MITT FEL. Och sen skänker jag er alla andra en stor, fet puss bara för att ni är bäst liksom. Inte meningen att slösa eran tid på att läsa det här inlägget om ni inte bryr er, fast isåfall hade ni förmodligen slutat läsa vid andra raden, så.. Tack för att ni bryr er. ❤ okej, jag vet inte ens vad jag pratar om längre. Soldiers började precis spelas på radion, kanske ska skalla huvudet mot kudden och tänka tillbaka på torsdagen och fredagen som var riktigt underbara dagar! Jag vill inte, men jag gör det ändå.. PUBLICERA INLÄGG.


kvällsfika


love is so overrated

I’m not that fragile
I’m not gonna break
love’s so overrated
I’m not gonna need not gonna need
not gonna need you if I fall
so why am I crying
I’m not gonna miss not gonna miss
not gonna miss you
not at all
so what am I doing here on the floor crying?





FEATHER IN ALL WEATHER

 

 


du kan vara ledsen men ändå fortsätta le

Nu kan man verkligen snacka om söndagsångest!! På en gång när jag vaknade högg det till i magen utan att jag ens tänkte på vad det var för dag. Klumpen jobbar sig uppåt, så snart kommer den där huggande känslan finnas i bröstet också, och den kommer fortsätta upp till strupen och då kommer jag inte kunna äta, PRECIS som för en vecka sen. Imorgon kommer det förmodligen vara ännu värre, såklart det kommer. Ska jag ha det såhär? Vara riktigt jävla glad (på riktigt glad) med folk jag tycker om, men så fort jag tänker på dom jag älskar så har jag tårar i ögonen hela tiden. Något är fel, det gör sjukt ont

 

Livet är alldeles för allvarligt för att man ska kunna prata allvar om det. -Oskar Vilde


dagmar?

Okej, eller nä, det här är INTE okej. Blåsten har tagit fart under kvällen och det låter som att när som helst så brakar taket in. Och ja, jag sover ensam inatt, hur ska detta gå?! Ville bara deppa av mig lite, nu ska jag lägga mig och fortsätta grina.


dit och hem igen

Kom nyss till Sundsvall, skjutsade hem någon kille hem till honom och nu är vi på väg hem igen! Feel the love for bilåkning på kvällen. Så mysigt ❤


WOOPWHOOP

Hihi, gullismamma kom med i bakgrunden också, värsta sömntutan medans jag lyxar till läpparna med nån vit smörja.


EUROVISION

Då säger vi grattis till Loreen. Sjukt snygg tjej, otrolig röst och en grym låt. HIPPHIPP!


fettig tjej

För andra gången den här veckan har jag ätit strips.. Jag åt ju en sallad igår iallafall, så vi säger att det är lugnt, haha! Åt iallafall på harmångers nya pizzeria - får lätt 5 ❤ av 5!! God, billig och m y c k e t mat, man behövde inte vänta länge, bra service, god personal och trevlig inredning! Kan inte bli bättre. Ikväll stannar jag hemma med mamma och kollar på melodifestivalen för första gången i år. Det är ju ändå final, och det är faktiskt riktigt bra låtar med!

Ska ni kolla ikväll?


det går bra nu

Att jag gjorde valet att gå upp och lägga mig i min säng ett tag vid 1 var ett riktigt bra drag från min sida! Har sovit djupare än någonsin tror jag, jävlar vad det tog emot att kliva upp! Blir nog lite svårt att somna ikväll istället, men.. Var det nått man sket i så vare väl det. Sitter och trycker i mig den sista goda mackan som fanns kvar i det här huset, sen ska jag dra filten över huvudet och lyssna till något bra program. Ja, jag är fortfarande "bakis". KAN bli Eva och Adam faktiskt..


dagen efter...

Man hade lika gärna kunnat tro att jag söp skallen av mig igår -ursäkta ordvalet men det känns så!!- men nej, det enda jag drack var isvatten. Gårdagens smink + nytt smink är ingen höjdare. Nu ska jag sova en skuss med bra musik i öronen, godmiddag ❤


morgonfika

Jaha, då slösar jag lite pengar igen! Sitter på wayne's och väntar på att bussen ska komma. Aa, om en timme går den, och efter som att da family var på fest igår är det osäkert om jag har skjuts från bussen. En morgonpromenad med en chokladboll och lite flingor i magen blir nog great det.

Hade en riktigt rolig kväll igår, hoppas ni också hade det! :)


social kille (Y)

Eminem håller mig sällskap i köket iallafall!


askalas

Har precis sett två filmer, stockholm östra? och den man älskar, haha lyckades hitta hemmakvälls två konstigaste filmer. Vi bakade även en liten kaka, och jag fick grön grädde precis som jag önskade, haha! Riktigt fin, riktigt gott och man kan verkligen kalla det kladdkaka. Nu har jag sett om och om på menyn där man väljer starta film eller språk osv ca 40 gånger. Börjar bli lite uttjatat, så nu stänger vi av! Hare bra hörs hej jag är astrött så vet inte om jag orkar blogga nå mer.. Godnatt ifall att!


våga lite mer

Sitter på bussen på väg in till stan. I hela mitt liv har jag aldrig varit det minsta blyg, så varför har det börjat nu?! Ikväll trotsar jag mig själv och träffar en person jag faktiskt inte känner så väl. Med personer jag känner babblar jag på som bara den, så hoppas att jag kommer få fram någonting ikväll också då! Haha. Snart ska jag hoppa av, och jag gör nog inget bra intryck om jag sätter mig med telefonen det första jag gör. ;)

Önska mig lycka till!


mumma

Skapligt mätt efter en gomiddag med lovely syster! ❤


S P R I N G 2012

Klär mig i blåa jeans från rut m.fl,
skinnjacka från lindex, och
väska och skinnhandskar från accent idag!


booklookar



För några veckor sedan så tipsade min vän Magda mig om en hemsida
som heter lookbook.nu/, jag gick in en stund
men vände snabbt igen för att jag inte hade tid.
Nu när jag inte hade någonting att göra tänkte jag ge modesidan en chans
igen, och det skulle jag aldrig ha gjort... SJUKT snygga människor och stilar.
Nu är ju inte shoppingsuget nå större än det var innan va...
Jag har klippt ihop några av mina favoriter!


Dagens hiss går till killar som bryr sig också.
Ibland önskar jag att jag var kille enbart pga hur snygga
kläder det finns till er.. Gå in på t.ex. carlings
eller Palt och ni kan lätt handla upp flera tusen.



mornin' sunshines

Väckarklockan var ställt på halv 10. När jag tryckte på snooze så hade jag redan somnat om och börjar drömma om någonting innan den ringde 5 minuter senare, och sådär har jag hållt på tills nu, 1 1/2 timme senare. Måste be syrran om ursäkt sen som har fått stått ut med det eftersom att hon låg ca 4 meter bort i rummet intill.


omgash, nääej.

Okej....
Sitter framför datorn för ovanlighetens skull och började läsa igenom min blogg
som jag gör ett X antal gånger per dag men dock från telefonen...
Jag insåg plötsligt:
varför läser ni?? Jag är oerhört tacksam och glad över att ni gör det,
missförstå mig inte där, men jag har norra sveriges sämsta blogg?
Gud, skäms riktigt mycket.. Headern är väl typ den enda bilden
på hela bloggen som är av rimlig kvalité, eftersom att jag
är så lat och låter systemkameran stå och samla damm ba'.

Jag ska, VILL IALLAFALL, bättra mig. Är det fint väder ute imorgon
kanske jag går en runda runt huset och trycker några bilder, who knows..


Visar lite färgstarka bilder från året 2010 som plåster på såren!

















Avslutar med att bjuda på en bild
på en rätt bränd och blond jossi! Sjukt att det snart är 2 år sen..


weeehey

Sitter (fast snarare hänger) i soffan.
Orkar knappt skriva för att jag är så slut i armar och fingrar.
Tanken på att gå och göra något fika i köket gör att benen skakar om möjligt ännu mer.
Längtar till sängen, men den är på övervåningen...

Träna slut på sig ❤❤


lite mer biff

Throw your hands in the air, lift your head up high,
You know you’ve got to sing along.
Don’t you know, pump it up,
You’ve got to pump it up,
Don’t you know pump it up,
You’ve got to pump it up.


Hejdå, nu åker jag och tränar!! ❤


gör det själv

Det var jag som stod för maten idag, och även om jag vet själv att det ser jävligt äckligt ut så är det inte det! (haha, jag har verkligen fått en matblogg..) Nu chillar jag livet i soffan och försöker att inte vara så mätt, för om ett tag ska jag orka upp och gymma.

Aa, nu har ni mattips till ikväll också :)


förlåt att jag aldrig har sagt förlåt

Nudlar och juice får stå för dagens första inlägg! Har varit lite upptagen hela förmiddagen så jag fick stoppa undan bloggandet ett tag. Men nu är jag back on track med min lunch!


kvällsfika med mami

 

 


kvällens middag

 

 


i sin ordning

Sitter på bussen på väg till stan nu med Cissi för att äta med sjukt bra folk, bl.a. min andra syster :) Vi fick ett bord på bockarna och jaa, allt går enligt planerna!

Haha, fråga inte vad jag gör på bilden på bara mig...

 


Lill-Lördag

Hoppar in i duschen och börjar fixa mig inför kvällen! Eller aa, inte riktigt hundra procentliga planer men jag håller tummarna iallafall.. Tänker inte ta ut nån glädje i förskott så ni får veta sen om det blir som vi tänkt eller om jag bara sitter hemma som vanligt. Ojoj då vad hemlighetsfull jag blev, haha. Fan, hungrig är jag också.. Ni kan ju skriva upp det i anteckningsblocket ni förmodligen har i bakfickan :)

 


fjölav

Haha, tycker alltid att det är lika kul med såna här bilder! Dock vill jag flytta hem ifrån snart så jag har inget emot att tvätta. Men aa, mitt tips till er andra som inte orkar är att - kolla på tvättlappen innan ni köper något ;)

 


kvällskvisten

Först tänkte jag bara passa på att tacka mina läsare för att ni finns kvar. Man märker att unika läsare-siffran håller sig på en ganska jämn nivå hela tiden, men sidvisningar varierar såklart! Om det är mina vänner, obekanta eller mina fiender som läser bryr jag mig faktiskt inte om, men dom säger ju att don största bloggarna börjar med att irritera sina läsare, hehe ;) nejdå, jag ska fortsätta att vara mig själv!

Träning, check!
Smoothie, check!
Duscha, snart check..
Undra om det blir en tidig kväll ikväll, är så sjukligt trött. Ja, ni kanske får nöja er med det här inlägget ikväll, jag har trots allt bloggat mycket idag. puss, godnatt och hejdå. ❤


dagens låt




Sitter och lyssnar på musik på en sjukt skön och hög volym
och laddar inför träning! En låt på 9 minuter är kung,
särskilt när den är så bra som den här! Green Day ❤

mysmjukisar

Absolut skönaste klädseln! Fattas bara en rund, lila halsduk nu och det vore fulländat. Hade dom älskade, röda conversen idag också, nu börjar vårvädret slå till på allvar!


Bergsjö..

Sitter på hälsocentralen i bergsjö och väntar, och väntar.. Shit, i förrgår var det prick ett år sedan jag var i Bergsjö och mådde så sjuukt bra med underbart folk! Igår för ett år sedan vändes mitt liv upp och ner, och fortfarande håller jag på att ta itu med det..
Aja, sitter utanför Provtagningen och ska få lite nålar i fingret, fyfan... Återkommer senare, tjaotjo!


spänd!

Vaknade -faktiskt före klockan!- och tog som vanligt upp telefonen för att gå igenom morgonrutinerna. Läsa sms, kolla facebook, kolla om jag har nya kommentarer och hur hög statistiken är på bloggen och sedan instagram! Hade fått ett sms av b.l.a mamma som skrev att, aa det kan ni ju läsa er till. Så nu tänkte jag vira morgonrocken runt lillkroppen min och gå ner och chilla livet i soffan ett tag. En och annan macka kommer nog slinka ner.. ❤

 


ni som betyder

Okej, jag vet att jag är väldigt deppig och enligt mig själv har jag all rätt att vara det. Bara för att jag skriver det här inlägget nu så betyder inte det att jag helt plötsligt mår bra, ne tvärtom! Jag tror att jag gör det här för att själv inse att jag inte är ensam.

Enda sedan hösten 2011 har jag börjat lära känna helt underbara personer! Massa tjejer i klassen som underlättar vardagen, och sen 2012 har jag fått kontakt med ännu mer härliga människor! Jag ångrar inte en sekund av att jag var hemma hos dig Peder, på nyår! Det var helt underbart (dock hade jag kunnat lugna ner mig lite;) att få träffa er. Det var många som sa den kvällen att det var ett av de bästa nyår dom någonsin firat, och jag måste hålla med!
Att ni finns där, att ni stöttar, lyssnar och får mig att skratta borde ni ha en award för! Jag har alltid trott att det är barndomsvännerna som står närmast, men ni är ett bevis på att man kan få en sån sjukt bra kontakt med nya människor. Jag längtar verkligen tills jag flyttar härifrån och får lära känna ännu mer nytt folk, men jag lovar er att alltid fortsätta hålla kontakten. Ni är den där glimten i mitt liv som inte har funnits förut.

Den här helgen har varit helt kaoistisk, och tankarna snurrar dag som natt. Det har till och med gott så långt att tanken att lägga av med skolan har slagit mig, men självklart kommer jag inte göra det! Jag har gått igenom det här förut, i åttonde klass. Jag tänkte byta till bergsjöskolan, men på något sätt klarade jag mig ensam och tog mig ur skiten tillslut. Det kommer jag göra den här gången nu, för jag ÄR inte ensam. Jag trodde aldrig att jag skulle skriva den här meningen någonstans eftersom att alla andra har skött det så bra ensam, men nu stämmer den in riktigt bra. What does'nt kill you makes you stronger! ❤
Ja, allting som jag har fått gå igenom har gjort mig till den jag är idag, och utvecklingen fortsätter.. :)


(till er som tänker slösa eran tid på att kommentera det här inlägget med taskiga kommentarer kan blåsa bort tanken på en gång, för jag kommer ta bort dom! Det här inlägget är tillägnat dom människor som får mig att må bra)


mitt ❤

Folk som inte utsätts för det själv vet inte hur svårt det är. Varje dag tvingas jag gå igenom smärtan, att veta att jag inte bara kan åka till dig, krama om dig, höra din röst. Att leva utan sin allra bästa vän, jag är själv förvånad över att vi fortfarande är så tajta! Jag älskar dig gumman, jag är så glad över att jag fortfarande har dig. Du är underbar
Jessica.


Åker och zumbar lite, idag ska jag pressa som fan!!


jag behöver dig


frukost!


söndag

Glassen är framme, juiceglaset är fyllt, Wallander har precis börjat och myset fortsätter! ❤

Ingen är gladare än mig över att det är lov hela veckan..


V P

Haha, minns ni den här killen?
Viktor, killen som alla tjejer sucktade efter på bilddagboken.
Gud, alla var som galna..
Men ja, han var ju riktigt söt!



min förebild

Till er som säger att jag och min syster är lik varann - kolla på den här bilden och avgör sen! ;)
Men Cissi, jag önskar att jag vore som du. Jag försöker vara som dig hela tiden, och du har lärt mig så mycket! Pussss, jag älskar dig!

www.cissisundberg.blogg.se

 


kul

Antagligen här jag kommer spendera hela lovet, mums.

 


 

 


the sky is'nt always blue

Tror att jag drar på mig löparbyxorna, knyter fast springskorna och tar en runda runt byn. Jag antar att det inte är svaret på gårdagens bekymmer, men med lite musik i lurarna och vetskapen att jag inte kan göra något mer kanske hjälper lite grann. Du vet att jag älskar dig gumman, oavsett vad någon annan säger.


VILLE BARA SÄGA HEJ

Ja, rubriken säger väl det mesta! Jag kom precis från förfesten hem till Linnea och nu kör vi hela natten låång. Ska försöka få några bilder sedan, men kan bli svårt att få några bra på mina fartfyllda vänner.

 


findejt

Sitter i Bergsjö och blir bjuden på pizza av Oskar, vääääärsta dejten! Snart ska vi vidare till fest, hoppas på en grym kväll! ❤

 


L❤❤❤V

Sitter på jambo med mina kära flickor och firar lovstarten! Jag måste sluta gilla kaffe, det gör mig fattig....

 


daily

Även en ny tröja, från h&m!


tell me it's over


say WHAT?

Ligger i sängen med blött hår, stressen flödar och ögonen säckar ihop vilken sekund som helst. Klockan 7 stack jag och tränade, styrketräning idag, och sen fikade jag gomackor och nu ligger jag här. Aa, jag duschade också för er som tror nu att håret är blött av svett, JAG DUSCHADE.
Ska avsluta samtalen med dom jag smsar med och sova! Fredag imorgon, hoppas på en fartfylld helg. Godnatt sötisar ❤.


men välkommen våren

Tog hem promenad hem efter skolan, och gaaash vad skönt! Dock var det inte en kroppsdel av mig som var torr nu när jag kom hem, dyngsurt i skorna av blasket som är längs vägkanterna, och sedan var det ett Antal lastbilar som kom och stänkte ner mina thights, min jacka, och ja.. Till och med ansiktet och håret fick sig en dusch, nice!

Uppmanar er alla som ligger och läser min blogg i soffan, sängen etc, TA EN PROMENAD! ❤


det var igår va?

Eftersom att jag är klar på svenskalektionen så sitter jag och läser
igenom inlägg från min gamla blogg,
som för övrigt heter tthisisourlife.blogg.se, SÄMST!
Hittade jättefina bilder som jag helt glömt bort,
måste börja titta igenom  gamla bilder lite oftare...


 



 







så att det gör ont

Godmorgon mina kära! Sitter på bussen och är snart framme på skolan. Att överleva den här dagen utan morgonkaffeär högst osannolikt - så det kommer få (MÅSTE) börja min torsdag.
Det är många program på skolan som har studiedag idag, men inte jag såklart.. Jag har dels haft världens sämsta natt där jag har vaknat flera gånger under natten, och jag behöver verkligen nån att sova med nu.. Ni kanske inte har känt den känslan, men ni som har det vet precis vad jag pratar om, att vara så trött och utmattad att det gör ont i benen och upp till ljumskarna.
Även fast det här är en av de värsta dagarna i veckan så ska jag försöka överleva ändå, och ikväll har jag träning. Känns så skönt att äntligen l ä n g t a till träningarna idag, äntligen har jag fått det där beroendet av att röra på mig. ❤


RSS 2.0