GOTT NYTT ÅR

Ställde klockan på 9 imorse för att börja nyårsfixandet, och nu sitter jag äntligen och tar det lugnt och har bara några saker kvar att packa. Om en timme åker jag hem till Anders och tar några fördrinkar innan vi åker vidare mot Forsa för 3rätters och ett fortsatt firande på kvällen. Hoppas på en riktigt fin kväll nu, och önskar detsamma till er! :*
 
Tack till alla mina läsare för att ni har följt mig under 2012, ni är välkommen tillbaka! HÖRS NÄSTA ÅR.



JULAFTON 2012

Slänger in ett urval av bilderna från årets mysigaste dygn.









 

TIGER OF SWEDEN

För ett par veckor sedan fick jag en kommentar av en tjej som heter My, som frågade:
" Dina glasögon du har med svarta bågar, vart är dom köpt?? :) "
och jag tänkte ge svaret i samband med ett videoinlägg, men det blev aldrig av och kommentaren glömdes bort. Förlåt My, hoppas att du följer min blogg fortfarande för här kommer ditt svar!
 
Svar: Jag har 2 par glasögon - ett par svarta och ett par guld/vita, och jag har köpt båda bågarna på Synsam i Hudiksvall. De svarta är av märket Tiger Of Sweden, och det bör finnas att köpa på andra butiker än Synsam också, men eftersom att de har 3 år på nacken så kan jag inte lova att just den modellen finns kvar. Det bästa är helt enkelt att du går in till en optik-butik och frågar dig fram. Lycka till :)
 






 
 
 

JULDAGSFIRANDE

Gör mig redo för att åka till moster för julfirande dag 2! Dock inga julklappar eller julmat idag, men kan ju bli mysigt ändå!
 

UPP TILL BEVIS...

Om den är god eller fullkomligt oätlig..... Lite nervös för att det ska förstöra risifrutti  för alltid faktiskt.

UPDATE: Var faktiskt väldigt god! Värd att testa medans den finns åtminstone :) 


SUNDBERGS JULGRAN2012

 

DOFT AV NEJLIKA

Kör det allra sista julpysslet idag! Har nyss fixat apelsinerna, ikväll ska lite mer knäck kokas och sen ska jag även klä granen som pappa precis tagit in! Ååh, dan före dopparedagen :'D
 




TJEJ-GÖRA

Sitter som vanligt hemma hos Catrine sen några timmar tillbaka. Gjorde några lyckade ärenden på stan idag, men nu är det skönt att bara ta det lugnt inne i värmen ett tag.

Hon har nyss fixat tippar på mig, och nu sitter vi och provar hennes nyinköpta hud-glitter. Tar med mig en klick hem som kanske får pryda mina ögon på nyår. Detta är den vita färgen, så jäkla snyggt enligt mig! Bliingbling


FINALLY CHRISTMAS



Ligger och väntar på att bussen ska gå. Ställde klockan på 9 idag, trots att jag har lov, för att åka till skolan för att hämta ett glömt papper och även för att träffa bästavännerna innan jorden går under. Närå, skämt och sido så tror jag mindre och mindre på det, men ifall att det skulle hända så kan det ju ha varit gott att ha käkat en cheese innan man dör. Nu ska jag ut i snöovädret och skrapa isrutor. Puss

"Jag låter saker rinna ut så jag slipper ta farväl."

 
 
 

FACEBOOK-HUMOR NÄR DEN ÄR SOM BÄST

 

LUGN OCH RO-MÅNDAG

Hoppade i plurret en stund efter middagen. Var helt klart välbehövligt! Den här helgen har gett mig mycket att tänka på, så jag kände att en timme i värmen med one direction i bakgrunden skulle sitta väldigt fint!
 




LÄMPLIGT

Aaa men GRATTIS! Första gången på flera månader som det går att blogga från telefonen. -.- Kommer ju faktiskt lagom en natt som denna då John Blund inte är på min sida. Har inget att säga egentligen förutom att jag har fått en otroligt skön och lugn helg, precis som jag behövde. Nästa helg är det fan dagarna före dopparedan, och då lär det inte bli så mycket lugn och ro!

Har så mycket som jag egentligen vill skrika ut till världen, antar att jag får skaffa mig en dagbok eller något. Dags att avsluta mitt samtal på Facebook och försöka skalla kudden igen! Natti :)


NORDANSTIGS LUCIA

Nu är all stress förhoppningsvis borta för ett tag! Lucian är över och skolan slutar om en vecka. Var lika kul att sjunga med dessa fina tjejer i år igen, plus 8 andra, men nu ska jag ta mina värkande fötter och kolla på ett par julkalenderavsnitt, Godnatt!


 

ÖKAD SJÄLVKÄNSLA

Under middagen idag hade vi Så Mycket Bättre's nya skiva svagt spelande i bakgrunden, och det var Maja Ivarsson sjöng.

Jag -"Alltså under Majas dag så sa hon att hon dansar och flippar så mycket på scenen för att man inte ska tänka på när hon sjunger dåligt. Jag fattar inte vad hon menar, jag tycker att hon är typ världens bästa sångerska!!!"
Pappa -" Ja, jag med. Men du tycker väl inte heller att du sjunger sådär jättebra du heller, eller tycker du?"
Jag -" Haha ne, det gör jag inte. Men Maja gör! Så hur kan hon tycka att hon är dålig?!"
Pappa -" Just det, det kanske handlar om självkänsla. Maja kanske har exakt lika dålig självkänsla som du har gällande sången?"

2 minuter senare.. Jag -"Hm, kanske det... :)"


Tänk att en sån mening kan göra sån stor nytta, och ge så mycket glädje! Jag har alltid älskat att sjunga, men jag vågar nästan inte för att risken finns att det låter förjävligt. Jag har ofta fått höra att jag har en bra röst, och jag har blivit utvald till huvudroller i musikaler, fått förfrågan om jag vill vara med i körer (som t.ex. lucian i år) osv, men jag tänker hela tiden att det bara är för att de söker folk som gillar att sjunga, för det gör jag ju. Men jag kanske ska försöka lasta på mig några kilo självförtroende och tacka och bocka för sådana kommentarer. Ska verkligen försöka. :) Glad blev jag iallafall!


PEOPLES CHANGE, MEMORIES DON'T

Den där jobbiga känslan i magen är tillbaka, igen. Jag hade den för någon vecka sedan också, men den försvann. Nu är den tillbaka, starkare växer den. Ni vet när man har en sån där jättebra vän? Som känner dig bättre än du känner dig själv. Som du kan berätta allt för och som ser på dig när något är fel. Som finns där till 110 % dygnet runt, stöttar och kämpar för att hålla dig kvar. Man säger att man aldrig skulle kunna bråka med varandra, att man ska vara bästa vänner livet ut, att man aldrig ska splittras. Jag har en sån vän.

Tiden stannar inte. Man måste kämpa för sådant man älskar. Och allt ovan har jag tagit för givet. "Hittar vi ingen kille innan vi fyller 40 så gifter vi oss med varandra." Japp, så har vi sagt. För vad är bättre än att spendera sina sista 60 år i livet med sin bästa vän? Justdet, min bästa vän. Den bästa tjejen på hela jorden. Vet inte riktigt vad jag skulle göra utan henne. Och jag är så rädd nu, livrädd. Att förlora den viktigaste biten i mitt hjärta. Vi har inte bråkat. Vi har inte tjafsat. Vi är alltid oense men det är sådana vi är. Vi tycker tvärtom om allting men samtidigt så är vi så otroligt lika. Jag fattar inte. Den här vänskapen går inte att beskriva. Tårarna bara trycker innanför ögonlocken trots att ingenting har hänt? Vi pratar som vanligt, men hur längesen var det vi träffades? 5 dagar sen. 5 dagar för mycket. Jag behöver dig omkring mig, 24 timmar om dygnet, varje vecka i månaden. Vi får inte låta det här gå till spillo nu. Trots att inte tiden räcker till så måste vi hitta tid, för du är viktigare än alla prov, träningar och alla andra vänner i världen. Jag älskar dig världsmycket, det ska du veta.
Och i sommar ska vi på roadtrip, som bestämt. Pinki promise catrine. ❤






ONE DIRECTION

Trodde aldrig att jag skulle säga detta, men.. Jag har börjat lyssna på ONE DIRECTION! Asså vafan, jag gav upp att lyssna på dom efter att jag hört "Live while we're young" några gånger vilket var det sämsta skit jag hört, men resten av låtarna är ju underbara!! Spelas i lurarna hela tiden nu  

                                                           

JULBAK MED CISSI OCH MAMMA

Efter att ha bränt vit choklad till "svart choklad", åkt på affären för att köpa glömda grejer och ändå kommit hem och insett att det fattades en massa ingredienser så blev resultatet riktigt bra! Inte riktigt klar än med allt gott, men vi är ett steg närmare iallafall! :)








MAMMA VET VAD SOM BEHÖVS

..efter en dag av bara förseningar. Varenda buss jag åkt idag har varit minst 15 minuter försenad, men när jag först fick stå ute i 45 minuter och vänta på busshelvetet och sedan sitta fast i kö (vilket bidrog till att jag kom hem en timme senare än vad jag egentligen skulle göra), och visste att jag måste vrålplugga inför ett viktigt prov imorgon så började jag känna att livet blev för mycket. Mamma hämtade mig och medans jag tog en dusch för att få bort gymsvetten och kylan från fötterna så brassade hon på pannkakor och hade även köpt pluggsällskap till mig. Världens bästa

 

FIGHT FOR YOUR DREAMS

 

SANKTA LUCIA

Förra året blev jag nominerad och utvald till en av de 7 tjejer som fick medverka i nordanstigs lucia, och i år är det nya kandidater. Men redan i somras ringde styrelsen till mig och 3 andra tjejer och frågade om vi ville ställa upp som kör, så varför inte liksom? Idag hade dom sista övningen innan det är uppvisning den 13e, och trots att jag egentligen har hur mycket annat att göra så beslutade jag att åka till Bergsjö och träna in mig med resten av tjejerna för första gången. Insåg att beslutet var rätt, har blivit lite ringrostig och glömt vissa texter från förra året. Hur kul som helst var det iallafall, åååååh jag älskar lucia!!!

Torsdag 13/12, Bergsjö kyrka 19.00 för er som är intresserad. :)


                                                                                                                  Bilder från förra året



JULKALENDERN

Tar mig äntligen  tid och börjar kolla på första avsnittet av årets julkalender! Jag älskar det gamla greveholm, så jag hoppas att det här inte sänker mina förhoppningar nu! Någon som har sett? Bra eller dåligt?

 

VINTERNS FÖRSTA SNÖ

Så jäkla fint ute idag, solen sken och snön glittrade. Föredrar dock att stå inomhus och fota under vintern, men jag trotsade den -18gradiga kylan för en bild iallafall!





 

STUDERAR HEMIFRÅN


Så otroligt skönt att slippa gå till skolan idag! Har dock rätt mycket att göra, så måste tillbringa ett par timmar nere i böckerna trots allt. Mixade ihop en lunch så nu är det dags att börja. Ha en fin vecka :)

RSS 2.0